Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli
Inca un Puiut Pufos
22.02.2016 7:13
Inca un Puiut Pufos
happyastrid
Locatie: Bucuresti
Nu mai tin minte daca am postat aici cat de incantati am fost cu totii, copil si parinti, de gradinita la care merge Ariadna de doi ani deja, dar acum am vazut ca a mai facut si un pui, si ma-m ganidt ca e bine sa stie si alti parinti despre asta.
Mai ales ca acum este perioada in care incepe alegerea gradinitei si o parere/recomadnare a cuiva care a fost/ese acolo e foarte importanta. Noi am ajuns la Puiutul Pufos de la Dristor, in urma unei pareri a unei mamici de aici de pe forum. Si ne-a scutit de multi nervi si alegeri neinspirate sau neinformate.
Pe scurt, deci: locatia e frumoasa, curata, au si curte, oamenii sunt exceptionali si se vede ca iubesc si inteleg copiii pentru ca si copiii sunt foarte atasati de ei. Fiind o gradinita particulara nici nu sunt multi copii in grupa si au program si pe durata vacantelor scolare in sistemul de stat, ceea ce pentru noi a fost de nerefuzat.
Iar acum, mergand la serviciu pe la Hala Traian, am vazut ca s-a deschis si Puitul Pufos -2 pe Calea Calarasilor. Nu stiu cum este acolo, dar daca este ca la primul Puiut zambet, si nu vad de ce n-ar fi, merita toti banii (si nu este dintre gradinitele scumpe)

07.11.2016 3:34
Bravo lor
mamadematei
Daca e la fel ca gradinita in Dristor, atunci bravo lor. Noi am frecventat Puiutul Pufos din Dristor si nu am decat cuvinte de multumire pentru oamenii aceia, care le-au facut copilaria mai frumoasa copiilor mei si noua viata mai usoara!!!
28.08.2018 9:55
happyastrid
Locatie: Bucuresti
Pentru ca cel mai nou membru al familiei a ajuns si el la varsta de "gradi", pun aici un update la o discutie mai veche, dar in urma careia am primit multe intrebari chiar si la doi ani de la prima postare.

Deci, Puiutul Pufos de la Calarasi nu mai este acolo unde l-am vazut cand am scris aici, dar Puiutul din Dristor este bine mersi la locul lui si, e deja o traditie de familie, Matei va merge si el unde au fost fratii lui zambet. Doamnisoara Iuliana care anul asta are grupa mica a facut deja cunostinta cu el si l-a cucerit iremediabil, asa incat sarcina de a- l duce acolo in fiecare dimineata e ...floare la ureche. Iar doamna Oana il asteapta si ea sa-l culce in patul in care a dormit si Nichita zambet

Deci, cum ar veni, recomand cu incredere o gradinita in care mi-am anul asta si mezinul familiei!


Pagina
http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=42095
a fost generata de pe site-ul
http://www.parinti.com.