· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul PuRelelor 2  |
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
12.11.2009 4:31 Clubul PuRelelor 2 |
|
| |
|
ete asa eram pina mai adineauri
AdrianaSimion zisa si pupaza se lauda cu masculul din dotare si are un rezultat de 28% la testul de puritate
mamistef are o abilitate exceptionala in bucatarie,dar se pare ca nu numai acolo realizand un rezultat de 62% la testul de puritate
duke pe meleaguri londoneze duke nu a uitat caracteristica principala a romanului,simtul umoristic;ea a avut un scor de 38% la testul de puritate
DK sau marilyn a topicului nostru in timp ce il astepta pe EL a completat si obtinut un rezultat de 73% la testul de puritate
Alina mama a doua fetita superbe a fost batuta de catre sotul ei la testul de puritate unde ea a obtinut un punctaj de 62%
Topishor este putin distorsionata,dar e fata buna ,a avut un rezultat de 37% la testul de puritate
Micutza i se mai spune si Micutzacesaniai;ea a obtinut un scor de 70% la testul de puritate
Bursu sau Banc show se ocupa de intretinerea starii de bine si amuzament, a obtinut un scor de 53% la testul de puritate
Tei a suferit niste schimbari majore de greutate dar acum se simte in sfarsit foarte pura;a obtinut un punctaj de 37% la testul de puritate
andreea sau ceamaimica a suferit enorm cand mamistef i l-a furat pe Rob dar se vindeca in bratele lui;a obtinut un punctaj de 66% la testul de puritate
Lucy o doamna pura,intrata relativ recent in club,asteptam sa ne arate ce poate;a obtinut un punctaj de 40% la testul de puritate
DJ cu punctaj maret de 101 ,nu stim ce cauta printre imPurele cele puRele da' ne place
Moni din Bacau(da' nu Aia ),nou venita in club,avem mari asteptari de la 'mneaei
|
sus |
 |
|
|
monica77

|
12.11.2009 4:38 |
|
| |
|
ma scuzati, doar 62% am putut...n-am ajuns la 69
adica cum nu aia mamistef?
|
sus |
 |
|
lordy80

Copii Nectarie Ioan: 10 ani, 2 luni
|
12.11.2009 4:38 |
|
| |
|
- -feti..suntezi beton.. (... )..dupa o zi naspa ,gen cea de azi.. ..ah..ce bine imi prinde sa va citesc nitzel.. dar am si eu o intrebare..ma rog daca se poate!..ca prea am intrat direct in discutzie fara sa cer in prealabil o foaie si un stilou sa ma inscriu si eu in club.. sow,..intrebarea suna asa;;_..e ok punctajul de 83%?.. 
|
sus |
 |
|
monica77

|
12.11.2009 4:41 |
|
| |
|
gata, m-am cam prins..ca a doua oara cu un punctaj de 44 % ma invita un drak in iad...deci sunt PURA..exact cum imi imaginam... 
|
sus |
 |
|
lordy80

Copii Nectarie Ioan: 10 ani, 2 luni
|
12.11.2009 4:47 |
|
| |
|
Doamne si eu ce sunt cu punctajul ala..

|
sus |
 |
|
|
mamistef

|
12.11.2009 4:48 |
|
| |
|
da'normal,duamna Lordy,iei un pix si o foaie,complecccctezi mata o cerere si facem noi consiliu si vedem daca se-aproba cu punctaju' asta nu-ti au sanse mari sa intri un clubul asta select
Moni din bacau.....da'daca-ti spun ca nu esti tu Aia care se dueleaza miine, e bine?
la ora asta e cam gol p'aici,merg duamnele pe la cashile lor, unele E prinse in trafic prin capitala noastra draga,altele cu trebi.... da' ne-om mai aduna noi mai pe seara sau miine,nu-i bai 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
12.11.2009 4:50 |
|
| |
|
de ce oare exista colegii incapabili?
care dupa ce ca intra in firma de-a moaca, mai sunt si incompetenti?
sa te ia naiba bai Ramanan ca mi-ai lasat o gramada de rezolvat si habar nu ai ce sa faci. tampitule!
uf ce bine e...... 
|
sus |
 |
|
monica77

|
12.11.2009 4:50 |
|
| |
|
se dueleaza maine cineva?hai ca incep cu o pauza...poate ma prind si eu.
adevarul e ca m-o pocnit si pe mine scrisul cand nu e nimeni..dar las' ca e si maine o zi. De vineri, 13.
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
12.11.2009 4:51 |
|
| |
|
---------- lordy80 a scris: Doamne si eu ce sunt cu punctajul ala..
 ----------

|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
12.11.2009 4:52 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: se dueleaza maine cineva?hai ca incep cu o pauza...poate ma prind si eu.
adevarul e ca m-o pocnit si pe mine scrisul cand nu e nimeni..dar las' ca e si maine o zi. De vineri, 13. ----------
adica eu este NIMENI? 
|
sus |
 |
|
monica77

|
12.11.2009 4:53 |
|
| |
|
gata, m-o pocnit , saracul neuron mi se izbea cu forta de capatzana...daca nu m-as fi prins, continua asa toata noaptea pana la autodistrugere.
nu, doamna duk, dumneavoastra sunteti "toti" 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
12.11.2009 4:57 |
|
| |
|
alooo Moni din bacau, tu nu te prinzi sau faci mishto de biata tanti mamistef?
ghici ghicitoarea mea: ghiciti personajul: era odata o fata din Bacau care se numea Moni.Era lunga, dezlinata si dansa uriiiiit.S-a maritat cu un nene mic, cu fatza de Mutulica,blindat de lovele.A inceput sa se faca de ris( ce chestie....) la dansez para ti.Palarie-ntr-un chishior,ghici despre care Moni din bacau era vb?
ei,si daca ai ghicit, afla ca Aia era ea....deci nu Tu,deci era o poanta(poate proasta, de n-o inteles-o protagonista )
Ramanan,esti un bou!!!
bun asa,diuc? 
|
sus |
 |
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 13 ani, 5 luni Ida Maria: 10 ani, 1 luna
|
12.11.2009 4:59 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: da'normal,duamna Lordy,iei un pix si o foaie,complecccctezi mata o cerere si facem noi consiliu si vedem daca se-aproba cu punctaju' asta nu-ti au sanse mari sa intri un clubul asta select
Moni din bacau.....da'daca-ti spun ca nu esti tu Aia care se dueleaza miine, e bine?
la ora asta e cam gol p'aici,merg duamnele pe la cashile lor, unele E prinse in trafic prin capitala noastra draga,altele cu trebi.... da' ne-om mai aduna noi mai pe seara sau miine,nu-i bai  ----------
Dear mamistef musca-ti te rog tastatura (ca ai scris nu ai zis) deoarece persoana mea ce pura e in pregatire de plecare de birou spre gradi de unde sa-mi culeg mostenitorul si apoi acasa, dulce casa. Si n-am drum lung, doar vreo 12 km prin centrul scumpei noastre capitale....
|
sus |
 |
|
monica77

|
12.11.2009 5:00 |
|
| |
|
---------- citat: gata, m-o pocnit , saracul neuron mi se izbea cu forta de capatzana...daca nu m-as fi prins, continua asa toata noaptea pana la autodistrugere.
----------
la inceput nu m-am prins...dar m-am luminat relativ repede. Doamna mamistef, poanta e buna, da' subtila 
|
sus |
 |
|
jupiter

|
12.11.2009 5:01 |
|
| |
|
Buna, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Daca da, va rog sa imi explicati cam despre ce este vorba, ca nu m-am prins 
|
sus |
 |
|
|
|