· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Imunizare > vaccinul TBC - problema - ajutor:(
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
subiect nou  raspunde
autor vaccinul TBC - problema - ajutor:(     
esterav

01.11.2009 11:28   NU vaccinare OBLIGATORIE  citat 

Pe langa faptul ca vaccinarea este o mare afacere, vaccinurile au in compozitie mercur, rezid ramas din procesul de fabricare. Mercurul este TOXIC si OTRAVITOR chiar si in cantitati fff mici.
Culturile de virus pt. vaccinurile folosite se dezvolta pe pui morti, maimute, bebelusi morti sau alte baze organice odioase..de aici urmele de ADN pe care le contin.
Exista mari legaturi intre vaccinul de la un an (foarte puternic, mai multe tulpini de virusi) si perioada in care multi copii sunt diagnosticati cu autism ..coincidenta, spun ei.
In realitate, niciodata corpul nu este supus in acelasi timp a 7 virusi diferiti (ca in cazul vaccinurilor cu 7 radacini de virus)...moment foarte dificil pt. sistemul nostru imunitar (sau al copilului nostru).
Mai multe motive pentru care trebuie sa spunem NU vaciinurilor pe http://alegeviata.wordpress.com/


sus

Denunta
gabitzaaa

28.12.2009 6:18   buna...  citat 

Ptr CrazyMommy foarte fericit
-Sa sti ca am doar 16 ani, si anu trecut, pe 10 septembrie, am fost sa imi fac analizele impreuna cu parintii mei ptr ca doar ce il internasem pe bunicul meu tot din cauza TBC-ului ( nu era la prima abatere, era recidiva de data asta)...(toti din familia mea au avut TBC, unchiul verisorul bunicul si chiar si parintii mei) eu eram singura care scapase...si rezultatele analizelor mele au fost pozeitive( ca aveam TBC) mam internat in spital am luat un tratament timp de 6 luni si acum nu mai am nimic...deci...degeaba incerci sa iti vaccinezii copilul....si cu acel vaccin si fara el se poate intampla acelas lucru trist Sti ce mi'a spus doctorul care ma ingrijit : CAND NE NASTEM TOTI AVEM IN ORGANISM VIRUSUL TBC....doar ca la uni acel bacil Koch sa dezvoltat din cauza unor eforturi prea mari si ingrijorari ( eu in perioada aceea dadeam capacitatea si eram mult prea stresata) parerea mea e ca dak are febra maricica, tusea il tine mai nult de 2 saptamani, transira seara si scade in greutate sa te duci de urgenta sa vezi ce are... exclamatie daca nu are aceste simptome nu iti mai face grij, nu ai de ce trag cu ochiul [/i]


sus

Denunta
gabitzaaa

28.12.2009 6:32     citat 

oricine are virusul Tbc in organism...doar ca la uni bacilul Koch " e mai dezvoltat" din cauza stresului si la altii nu...credeti'ma...eu am avuth TBC si am doar 16 ani...am citit mai devreme ca cineva tuseste cu sange... trist crede'ma ca e de rau, a tusi cu sange inseamna ca persoana respectiva e deja in faza terminala...eu de exemplu am fost internata in spitalul TBC DIN CALARASI si au murit vreo 3 persoane din aceasta cauza......sfatu meu e sa te duci can mai repede sqa iti rezolvi problema pana nu e prea tarziu....cat despre vaccin, am auzit de unu BCG..nu stiu cat de bun o fi, dar si cu el si fara el virusul tot il ai in organism ptr ca se ia si prin cale aeriana...sau ce ai de gand sa faci...sa iti pui copilul sa mearga cu ceva lipit de gura sa nu ia virisul rad intrebare [/b]

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: