· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Minunile anului 2009 (197)  |
e-alice

Locatie: ploiestiCopii Vlad Cristian: 11 ani, 5 luni Paul: 8 ani, 4 luni
|
04.02.2010 4:14 |
|
| |
|
pupici sarbatoritilor
noi am avut o vizita luuunga de-a parintilor mei, ocazie cu care am primit un poncho fain (bine, il primisem de anul trecut dar a avut nevoie de niste modificari ), si in care, cu placere am descoperit ca incape si Vlad "wrapuit". Din pacate nu am o poza cu el intreg inca dar mai postam....
papam morcov si portocala...inca...
alte poze cu gustat picioare sunt pe camera bunicilor, intram noi in posesia lor curand 
|
sus |
 |
|
|
alexxya

|
04.02.2010 4:33 |
|
| |
|
La mul;ti ani Mirumati! Sa -ti creasca sanatosi si fericiti copilasii si sa te bucuri de ei.
Alice frumoase pozele si flacaul si mai frumos! Si eu as papa portocale...ce pofta mi-a facut!
|
sus |
 |
|
bianca_90

Locatie: timisoaraCopii Denis,Florin zis Dedu : 11 ani, 9 luni
|
04.02.2010 4:43 |
|
| |
|
la multi ani mirumti
|
sus |
 |
|
e-alice

Locatie: ploiestiCopii Vlad Cristian: 11 ani, 5 luni Paul: 8 ani, 4 luni
|
04.02.2010 4:45 |
|
| |
|
multumim Alexxya!
noua nu ne lipsesc portocalele din casa intreg sezonul rece, cred ca mi se trage de la perioada ceausista , asociez clar mirosul si gustul portocalelor cu bucuria Craciunului....
|
sus |
 |
|
alexxya

|
04.02.2010 5:00 |
|
| |
|
Nici de la noi nu lipseau, dar in timpul sarcinii nu le suportam mirosul, apoi am obs ca at cand mananc portocale Dia se opareste la fundulet
|
sus |
 |
|
|
alexxya

|
04.02.2010 5:05 |
|
| |
|
Cred ca o sa-i mearga melita fetei mele, ceva de speriat. Acum mananca si din cand in cand se opreste sa vorbeasca, se uita in ochii mei si vorbeste f hotarat apoi isi aminteste ca-i e foame si iar vorbeste...Ce-o spune acolo nu stiu, dar clar ca spune ceva.
|
sus |
 |
|
bianca_90

|
04.02.2010 5:08 |
|
| |
|
alexxya-dar pe cine seamana asa vorbareata oare? 
|
sus |
 |
|
bianca_90

|
|
|
|