· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Una, alta >Ajutoare > Bazarul lui Mathias cap. 4
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bazarul lui Mathias cap. 4  |
mirumati

Locatie: bacauCopii Miruna Bianca: 18 ani, 3 luni Mathias Andrei: 14 ani, 9 luni Patrick Elias: 11 ani, 5 luni
|
08.02.2010 10:28 |
|
| |
|
Stai linistita Alexxya, cand poti ajunge tu! Si la noi e la fel si stiu cum e sa mergi cu piticii dupa tine. 
|
sus |
 |
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
08.02.2010 12:02 |
|
| |
|
Nici eu mu pot ajunge la banca , viscoleste si a inceput iar sa ninga si am destul de mult de mers pana la banca, sper sa ajung maine 
|
sus |
 |
|
elenamitro

Copii Eva-Maria: 11 ani, 8 luni
|
08.02.2010 12:19 |
|
| |
|
Am virat 20 lei , Raluca te rog sa confirmi primirea pt a-mi putea trimite cristianka papusile. Pupici!
|
sus |
 |
|
mirumati

Locatie: bacauCopii Miruna Bianca: 18 ani, 3 luni Mathias Andrei: 14 ani, 9 luni Patrick Elias: 11 ani, 5 luni
|
08.02.2010 4:58 |
|
| |
|
Buna fetelor
Da Elena, au intrat banii, scuze pt intarzierea cu care raspund dar am fost la dr. cu Patrick si abia am ajuns acasa.
S-au incheiat licitatiile la:
- pantofiorii rosii / licitati de Urschuletz pt suma de 20 lei
- salopeta de blugi / licitata de Urschuletz pt suma de 20 lei
- botoseii portocalii / licitati de Alexxya pt suma de 10 lei
|
sus |
 |
|
bianca_90

Locatie: timisoaraCopii Denis,Florin zis Dedu : 11 ani, 9 luni
|
08.02.2010 6:05 |
|
| |
|
geaca de blugi marimea 80 -15 lei
salopeta de iarna marimea 68-15 lei
costum bebe pt 2 luni jumate -8 lei
pijamale bebe 8 luni -8 lei
sper ca e bine
|
sus |
 |
|
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
08.02.2010 7:30 |
|
| |
|
Licitam pt salopeta de iarna 15 ron, de la bianca_90
|
sus |
 |
|
mirumati

|
08.02.2010 9:00 |
|
| |
|
Ok, Danonino, am notat! Nu stiu daca ai vazut cand am anuntat ca ai castigat si pantofiorii roz. Nu stiu de ce, nu mergea sa trimit mp.
Bianca, foarte frumoase sunt hainutele! 
|
sus |
 |
|
DANONINO

|
08.02.2010 9:08 |
|
| |
|
Da Miru, am vazut numai ca astazi a fost destul de urat afara si nu am putut iesi, maine sigur ajung la banca sa depun banuti. 
|
sus |
 |
|
nelly2007

Locatie: ConstantaCopii Cosmin-Stefan: 13 ani Ariana-Ioana: 9 ani, 1 luna
|
08.02.2010 10:16 |
|
| |
|
Flecics, licitez 15 lei pentru ghetutele gri.
Am o intrebare. Trebuie neaparat chitanta de la ghiseu? Ca eu fac platile de acasa, online si as putea trimite o dovada in format Excel cu istoricul platilor. Sau ...poate gresesc eu si totusi se poate. Daca stie cineva, luminati-ma.
|
sus |
 |
|
cristianka

|
08.02.2010 10:40 |
|
| |
|
nelly miru ne confirma cand intra banii in contul ei, de la tine nu trebuie nimic.
ma scuzati pentru inactivitatea de astazi, am lucrat cat pentru 2 zile de munca.. pe vremea cand mergeam la munca, noroc ca a fost mama acasa si a stat cu dinu si dupa amiaza a stat sotul.
mai am ceva de lucru pt o licenta si tre sa fie gata pana dimineata deci maine.. probabil ma voi odihni impachetand coletele pentru voi (am o deosebita placere sa impachetez cutii ) iar miercuri merg la posta ca vine cumnatul si sta la noi cateva zile si o sa stea si cu dinu pana ma mai misc eu prin zona
tare îmi place ca s-a animat treaba pe aici! ma bucur ca suntem alaturi de patrick
|
sus |
 |
|
bianca_90

Locatie: timisoaraCopii Denis,Florin zis Dedu : 11 ani, 9 luni
|
08.02.2010 10:44 |
|
| |
|
pantaloni marimea 68 -10 lei
bluza marimea 68-6 lei
salopeta de ginsi pt 4-6 luni-20 lei
bluzita marimea 68-10 lei
salopeta de blug 4-6 luni -20 lei

|
sus |
 |
|
flecics

|
08.02.2010 10:44 |
|
| |
|
nelly2007,ghetutele sunt maron...cred ca la ele te refereai,nu?penultima poza? 
|
sus |
 |
|
nelly2007

Locatie: ConstantaCopii Cosmin-Stefan: 13 ani Ariana-Ioana: 9 ani, 1 luna
|
08.02.2010 10:54 |
|
| |
|
---------- flecics a scris: nelly2007,ghetutele sunt maron...cred ca la ele te refereai,nu?penultima poza?  ----------
Da, dar nu stiu de ce le vad eu gri, o fi de la oboseala 
|
sus |
 |
|
cristianka

|
08.02.2010 11:01 |
|
| |
|
---------- cristianka a scris: nelly miru ne confirma cand intra banii in contul ei, de la tine nu trebuie nimic.
ma scuzati pentru inactivitatea de astazi, am lucrat cat pentru 2 zile de munca.. pe vremea cand mergeam la munca, noroc ca a fost mama acasa si a stat cu dinu si dupa amiaza a stat sotul.
mai am ceva de lucru pt o licenta si tre sa fie gata pana dimineata deci maine.. probabil ma voi odihni impachetand coletele pentru voi (am o deosebita placere sa impachetez cutii ) iar miercuri merg la posta ca vine cumnatul si sta la noi cateva zile si o sa stea si cu dinu pana ma mai misc eu prin zona
tare îmi place ca s-a animat treaba pe aici! ma bucur ca suntem alaturi de patrick ----------
mulţumesc ca mi s-a atras atentia, era vorba de mathias! ma scuzati oboseala asta
cracul la salopeta de blugi: 27 cm dintre picioare pana jos. nu mai stiu cat ai licitat dar parca mai licitase cineva pt ea maine o sa imi bag labutele pe aici sa imi fac si eu o listuta
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
08.02.2010 11:14 |
|
| |
|
Cristianka, salopetica de blugi e la mine. impreuna cu pantofiorii rosii. Maine bag banutii si iti trimit mp cu adresa 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|