· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase 117
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase 117  |
Teodora29

|
18.05.2010 11:24 |
|
| |
|
---------- citat: haoleu bre Teutzule, da' azi esti setata pe proteine, bag seama. ----------
is setata pentru vreo citeva zile pe proteine
ce simt de observatie ai
is seatata ca tot nu m-am dezumflat de la cortizoanele de saptamina trecuta, si cu proteinele stiu sigur ca merge
si profit ca-s singura acas' si n-are cine-mi face pofte diverse la masa
asta pina simbata, avem lume la masa seara....initial ar fi trebuit sa fim patru si pruncul, pina la urma o sa fim sase adulti si doi prunci sa vezi pina gasesc un menu....ii pun la cura pe toti 
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani
|
18.05.2010 11:27 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Din ciclul Mica Publicitate:
"CHIAR de nu ne întâlnim, ci doar vorbim la tel, dacă eşti o femeie mai în vârstă căreia îi plăcea să facă dragoste, te rog să ne destăinuim. tel 076X XXXXXX." ----------
sa inteleg ca el vrea doar conversatie....despre.....aaaaaaaa.....vreme?!  ----------
offffff ca pruasta mai esti... ntztztz... nu despre vreme fa... despre taine. nu vezi ca omu vrea sa se destainuie?  ---------- api daca ie sicret, si-l spui la lume, mai ramine sicret? 
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 11:27 |
|
| |
|
io nu mai stiu ce sa mananc. asa ca voi merge sa-mi iau o salata. mi-as pune si-un motz de maio, dar mi-e ca-mi starnesc bila again...
sau mai bine sa-mi iau un gratar de pui... hmmm ci uamini! 
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 11:28 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Din ciclul Mica Publicitate:
"CHIAR de nu ne întâlnim, ci doar vorbim la tel, dacă eşti o femeie mai în vârstă căreia îi plăcea să facă dragoste, te rog să ne destăinuim. tel 076X XXXXXX." ----------
sa inteleg ca el vrea doar conversatie....despre.....aaaaaaaa.....vreme?!  ----------
offffff ca pruasta mai esti... ntztztz... nu despre vreme fa... despre taine. nu vezi ca omu vrea sa se destainuie?  ---------- api daca ie sicret, si-l spui la lume, mai ramine sicret?  ----------
pai mai, nu zice la lume... ci EI, care este o femeie mai in varsta careia ii placea sa faca dragoste. Adica ii placea - as in Past Tense - sa depene amintiri uaminii... acu pricepi? 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
18.05.2010 11:29 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: ---------- citat: haoleu bre Teutzule, da' azi esti setata pe proteine, bag seama. ----------
is setata pentru vreo citeva zile pe proteine
ce simt de observatie ai
is seatata ca tot nu m-am dezumflat de la cortizoanele de saptamina trecuta, si cu proteinele stiu sigur ca merge
si profit ca-s singura acas' si n-are cine-mi face pofte diverse la masa
asta pina simbata, avem lume la masa seara....initial ar fi trebuit sa fim patru si pruncul, pina la urma o sa fim sase adulti si doi prunci sa vezi pina gasesc un menu....ii pun la cura pe toti  ----------
deci io am fost la cineva la o aniversare si ne-a dat la antreuri sferturi de morcovi si fisii de ardei gras, de toate culorile....a fost interesant si light
desi io tot d-alea grele, sa plinga ficatu' cu vorbe, fac pentru mosafiri 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
18.05.2010 11:30 |
|
| |
|
Zuzique, avea si dressing? E un tip de antreu specific american. Ei mai pun si chipsuri, ceea ce nu prea e light. 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
18.05.2010 11:32 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Din ciclul Mica Publicitate:
offffff ca pruasta mai esti... ntztztz... nu despre vreme fa... despre taine. nu vezi ca omu vrea sa se destainuie?  ---------- api daca ie sicret, si-l spui la lume, mai ramine sicret?  ----------
pai mai, nu zice la lume... ci EI, care este o femeie mai in varsta careia ii placea sa faca dragoste. Adica ii placea - as in Past Tense - sa depene amintiri uaminii... acu pricepi?  ----------
nu
daca-s vremri de mult apuse, ce mai conteaza?! asa pot sa-i dau numeru' soacra-mi, sa-i spuna cum ierea in razboi si ce mare duamna ar fi putut ia fi daca nu veneau rusii....si, da, ii place sa pove, io inca n-am inteles cum face de nu se sufoca, cind inhaleaza, ca ii toaca gura de n-ai vazut in viata ta
deci uite ca nu ma prind care-i spilul, nici punctual, nici general....
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
18.05.2010 11:32 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Zuzique, avea si dressing? E un tip de antreu specific american. Ei mai pun si chipsuri, ceea ce nu prea e light.  ----------
nici sare nu ierea...atita: morcovi si ardei gras 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
|
Teodora29

|
18.05.2010 11:36 |
|
| |
|
zuza, cu aperitiv de genul asta ma descurc eu , mai greu cu meniul, si mai ales cu desertul, ca tare le-as arata talentele mele de patisiera cu o prajitura de-ti lingi degetele 
|
sus |
 |
|
Berea

|
18.05.2010 11:38 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Teo, io chiar o sa merg sa-mi cumpar ceva de-ale gurii  ----------
dinti ?
|
sus |
 |
|
DK

|
18.05.2010 11:43 |
|
| |
|
creca gogoasa, sis 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
AdrianaSimion

|
18.05.2010 11:45 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: http://www.parinti.com/modules.php?name...08#1112608
deci japonezii astia e defecti complet  ----------
ce bre? ai dat ling la subectu nost'... sau is eu pruasta. de fapt da, eu sunt pruasta  ----------
nu esti singura 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
18.05.2010 11:46 |
|
| |
|
deci, ce?
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|