· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Imunizare > Singulair-tratament ptr imunitate
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
subiect nou  raspunde
autor Singulair-tratament ptr imunitate     
alimary
Copii
Robin: 13 ani, 5 luni
Marcus: 16 ani, 2 luni

23.11.2007 4:16     citat 

si noi am luat singulaire tot la recomandarea medicului pneumolog...pediatrul n-a vrut sa ne recomande nimic ...a spus ca ne da o trimitere la medicul specialist pt ca el nu poate prescrie mai mult decat Ventolin...

sus

Denunta
mikyw
Copii
Claudiu: 20 ani, 7 luni
Aura Marina: 19 ani

23.11.2007 6:35     citat 

corect numai medicul secialist recomnda singulaire, in urma unoir analize severe. Pt ca in primul rand e un medicament foarte bun si nu se da decat pe reteta gratuit ( adica nu dai nici un ban pe el) din cate stiu eu acum 3 ani o pastila costa 20 RON.

sus

Denunta
scufitaroz
Locatie: bucuresti
Copii
Mushica: 12 ani, 8 luni
Mushicu: 7 ani, 6 luni

01.03.2010 8:55     citat 

vad ca este un subiect mai vechi dar imi incerc si eu norocul

eu ii dau fetitei mele Singulair de vreo luna aproape la recomandarea medicului pneumolog. ati avut cumva probleme cu efectele adverse? eu am impresia ca e mult mai agitata, mai nervoasa si adoarme mult mai greu. cred ca pot sa pun toate astea si pe seama altor factori dar am citit in prospect ca poate da si asa ceva. deci nu pot sa nu ma gandesc si ca poate fi din cauza medicamentului prostit


sus

Denunta
rdolyy
Locatie: IASI
Copii
EDUARD-MIHAI - O minune de copil.
13 ani, 4 luni

01.03.2010 10:04     citat 

Si noi am folosit singuler, din cauza ca la niste analize ne iesise IgE460 si normalul era 60 la copii, citind prospectul si eu m-am asteptat la stari de agitatie si treburi de genul, dar n-a fost asa, a decurs totul normal si a luat 3 luni tratamentul.Edi s-a simtit bine dupa tratament, si dupa o cura cu aerosoli de la mare.
Sanatate multa.


sus

Denunta
elisse
Locatie: Calarasi
Copii
IOANA
AMALIA

12.03.2010 11:03     citat 

Singulair este un med. care inhiba leucotrienele, substante ce duc la inflamarea, si deci ingustarea cailor respiratorii.
Fetita mea cea mica ia Singulair de la 1.07.2009.Nu mi se pare un medicament minune pt. ca de atunci a mai facut inca 4 episoade de bronsiolita (acum are unul de ex.) Am auzit ca efectele se vad dupa 3-6 luni de administrare deci inca astept sa se produca minunea.Pediatra noastra care e si pneumolog ne-a recomandat sa mai luam pana la 1 iulie.
Pt. cand s-o incalzi avem programata o plimbare de vreo 2 sapt. la sanatoriul din Busteni.Sper s-o ajute, pt. ca la salina nu are voie inca.in schimb avem aparatul Salin, pe care il folosim noaptea.
Sanatate :)


sus

Denunta
carla_craciun

05.04.2010 6:01     citat 

zambet este indicat!

sus

Denunta
cristicros
Locatie: Bacau
Copii
ALEXANDRU: 14 ani
S: 11 ani, 7 luni
am nascut deja!

27.04.2010 6:26     citat 

elisse, de ce nu are voie la salina.Eu am fost cu baiatul de 1an si 5 luni.

sus

Denunta
elisse
Locatie: Calarasi
Copii
IOANA
AMALIA

04.07.2010 4:06     citat 

Pediatra mi-a spus sa n-o duc la salina vara din cauza diferentei de temp. afara 30 de grade sa zicem, si inauntru cam 12.Mi-a zis ca poate face pneumonie socat
De asta am scris ca nu are voie. O sa mergem si noi la toamna......sper.
Sanatate!


sus

Denunta
ynca13
Locatie: suceava
Copii
ILINCA-MARIA: 14 ani, 1 luna

19.07.2010 9:53     citat 

----------
mikyw a scris:
Singulair se ia in cazul in care copilul a facut nenumarate bronshiolite si automat e astmatic, nicidecum pt cresterea imunitatii. MArinutza mea a luat singulair timp de 9 luni, e un tratament de durata, si din fericire in urma tratamentului cu acest medicament nu a mai facut bronshiolite. Pentru imunitate va recomand POLIMOD care din pacate nu se gaseste in romania, e un produs italian si e foarte bun pt imunitate, In italia costa 23.50 euro/cutie, cutie ce contine 10 flacoane. Se face tratament 10 zile pe luna, pauza apoi 20 si iar 10 zile, asta in perioada sezonului rece. Noi facem acest tratament de 3 ani, bine necesita si un efort financiar foarte mare din partea noastra, dar merita.
----------


Exact asa stiu si eu. Nu e pentru imunitate Singulairul. Fetita mea are bronsita astamtiforma...provocata de anumiti alergeni. Acest medicament blocheaza actiunea alergenilor. Ea a luat 3 luni ...1 pauza...apoi 7 luni...acum am intrerupt si e bine.Mergem la salina si la mare de cand am aflat de afectiune si se vad rezultate bune.


sus

Denunta
bianca_90
Locatie: timisoara
Copii
Denis,Florin zis Dedu : 11 ani, 3 luni

19.07.2010 11:35     citat 

noi pt imunitate am primit viusid (in urma unei pneumoni ) si noua nu ne-a recomandat salina dar nu lam intrebat de ce .... ochi peste cap

sus

Denunta
mamadematei
Copii
Matei: 14 ani, 4 luni
Tudor: 10 ani, 8 luni

27.08.2010 5:44   Esberitox din plante pentru imunizare  citat 

Asa cum s-a mai scris aici, Singulair nu este pentru imunitate.
Pentru imunitate noua ne-a dat Esberitox, in cura preventiva. Foloseste si ca adjuvant in tratamentul racelilor, gripelor, bronsitelor...au si un site in limba romana www.Esberitox.ro. Se gaseste in farmacii si este un medicament naturist car se paote administra si copiilor mici si gravidelor.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: