· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com > Regulament concurs Happy
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Regulament concurs Happy     
admin

04.05.2011 8:10   Regulament concurs Happy  citat 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a. SANOMA HEARST ROMANIA S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Str Buzesti nr 85 , etaj 4, CP 011013, tel 031/225.87.00, fax: 031/225.87.15, sector 1, inregistrata la ORCMB sub nr. J40/2509/1999 avand CIF RO 11570015, cont bancar nr. IBAN RO30 INGB 0001 0001 5672 8913, deschis la ING BANK Bucuresti, reprezentata prin Elisabeth Loesberg în calitate de Administrator,
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor S.C. BELLA ROMANIA IMPEX SRL si Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 4 mai – 25 mai 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 25 mai 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. Fiecare participant trebuie sa raspunda corect la intrebarea din topicul de concurs, postand un raspuns in cadrul aceluiasi topic.
4.b. Fiecare participanta va raspunde la intrebarea de concurs: Voi cum va faceti copilul fericit?
4.c. Fiecare user parinti.com poate raspunde la intrebare o singura data.
IMPORTANT!
• Pentru a putea raspunde la intrebarea concursului, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont parinti.com, creeaza-ti unul aici.
• ATENTIE! Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in parinti.com, actualizeaza-ti datele.
• E obligatoriu ca datele trecute in mesajul privat catre admin parinti.com (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei persoane.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
La finalul concursului vor fi alesi 5 castigatori dintre participantii la concurs, organizatorul alegand 5 raspunsuri dintre toate cele inscrise in concurs prin tragere la sorti.
Castigatorii vor fi anuntati cel mai tarziu pe data de 5 iunie 2011.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
6.a. Numele castigatorilor vor fi anuntate in topicul de concurs cel mai tarziu pe data de 5 iunie 2011.
6.b. In ziua in care va fi anuntat pe site, fiecare castigator va trimite un mesaj privat admin parinti.com pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului.
• ATENTIE! Daca datele trecute in mesajul privat catre admin parinti.com sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca adresa de e-mail este gresita, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.
6.c. Castigatorul trebuie sa raspunda in maximum 5 zile de la primirea e-mail-ului din partea redactiei parinti.com, pentru a-si revendica premiul.

7. PREMII
7.a. Fiecare din cei cinci castigatori va primi cate un premiu care va consta in:
- 1 pachet scutece Happy Midi 13, Maxi 12 sau Junior 10 buc (in functie de greutatea copilului) – Dupa anuntarea castigatorilor, fiecare dintre ei va fi contactat pentru a I se cere greutatea copilului in vederea expedierii pachetului de scutece potrivite pentru acesta.
- 1 pachet servetele umede Happy Silk & Cotton 72 buc.
- 1 bax batistute tipla Happy 10x8 buc.
- 1 tricou Happy pentru copii, marime universala
- 1 minge plaja Happy
- 1 pachet absorbante igienice Perfecta Blue 10 buc
- 1 pachet absorbante zilnice Bella Panty Fresh 20 buc
- 1 pachet dischete demachiante bumbac 80 buc
7.b. Valoarea totala a celor cinci premii este de 175 lei fara TVA.
7.b. Premiul nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi trimis de organizatorul concursului, prin posta sau curier, de catre BELLA ROMANIA IMPEX SRL.

8. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. INFORMAREA PARTICIPANTELOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.parinti.com
Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: