· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
fluturasii verii (101)  |
diriginta

|
19.09.2011 3:50 |
|
| |
|
Alina, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, si parerea mea e ca nu trebuie sa renuntati; e mai greu la inceput, dar incet, incet lucrurile se schimba.Curaj, mami!
Normal ca nu am scapat nici noi fara un rosu in gat dupa o sapt de gradi. Asta e, anul acesta o facem la fara frecventa!
Ralu, cum sunteti?
Cuscra, voi?
|
sus |
 |
|
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 17 ani, 2 luni MIRUNA: 13 ani, 9 luni
|
19.09.2011 5:56 |
|
| |
|
Buna,fetelor!Cuscra ,multumim pt cafeluta!
Miru a plans un pic de dimineata,dar nu ca-n primele zile,asa...cat sa ma duc eu tulburata la serviciu
Joi avem sedinta cu parintii la Miru.
Azi i-au facut o surpriza foarte frumoasa educatoarei de la grupa lui Andu.I-a fost ziua si copii au asteptat-o cu flori (fiecare copil cu cate o garoafa in mana) si i-au cantat La multi ani.Pe o felicitare am scris La multi ani si s-a semnat fiecare copil cu manutza lui.Am facut o poza cu toti copiii si am pus-o intr-o rama de argint si i-au inmanat-o copiii.Complice a fost cealalta educatoare care i-a ajutat pe cei mici sa se aseze si le-a dat o floare la fiecare.A fost un moment emotionant,a plans doamna si nu-si mai gasea cuvintele cum sa le multumeasca la copii si pe care sa-i imbratiseze mai repede! 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
19.09.2011 6:56 |
|
| |
|
buna fetele
pupam pe toti puiutii care merg sau nu la gradi
Alina si eu zic sa mai insisti cu gradi desi cred ca ti se rupe inima
si Miruna mai scartaie cateodata dimineata ....ea vrea sa o puna doamnele la somn cand ajunge..desi se trezeste singura acasa....asa o puneau la cresa ...
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
19.09.2011 7:20 |
|
| |
|
heloo mamici...va multumesc de incurajari...astazi a fost mult mai bine...a mieunat putin dimineata dar am sunat pe la 9 si se juca cu copiii....dupaamiaza am luat-o si era vesela...le zicea la copii nu main plangeti ca vine si mamica voastra e la sevici dar vine....
sa vedeti dimineata.....am ajuns si s-a dus direct la asistenta a cascat gura si i-a zis "ma doare in gat si butica....du-ma dincolo in cabinet sa vezi ce am in butica sa meg acasa" asistenta a ramas fara cuvinte.....si dupaamiaza deja stia toiata gradinita ce perla a scos ema de dimineata....
a si papat borsulet...insa n-a vrut sa doarma....vom vedea maine....ea zice ca a fost frumos la gradinita, s-a jucat cu copiii si merge si maine
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
19.09.2011 7:24 |
|
| |
|
Alina ma bucur ca mititica e pe drumul ce bun cat despre ce a inventat ea 
|
sus |
 |
|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 13 ani, 10 luni Catalina-Bubulina: 9 ani, 7 luni
|
19.09.2011 7:31 |
|
| |
|
Alina, Super scumpica Ema ta!
Noi am stat acasa, dar maine dimineata mergem la gradi. Traiasca colargolul si olinth! I-au oprit stranutul si i-au ameliorat secretiile. Aproape ca nu mai are. Maine cu siguranta va fi si mai bine.
Sanatate tuturor fluturasilor!
|
sus |
 |
|
Mary_love

Locatie: BucurestiCopii Alexandru Gabriel - D-l Goe 13 ani, 10 luni
|
20.09.2011 10:57 |
|
| |
|
Ksde Tare isteata e nora mea !!
Sunteti sper cu toate bine Eu intru cam rar pt ca imi caut inca un job, si stau cu Alex - noi nu am gasit locuri nicaieri la gradi.. Dar cat stam acasa pictam , desenam si ne jucam cu plastilina si chiar am invatat sa numaram in engleza si romana.Incerc sa acopar cat de cat lipsa gradinitei....Mai sunt fluturasi care stau acasa anul asta?
Va pupam pe toti si toate 
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 13 ani, 9 luni Luca Daniel: 11 ani, 11 luni
|
20.09.2011 11:17 |
|
| |
|
Mary mai poti cauta la gradinita de pe 1 octombrie.Sunt copii care renunta.
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 17 ani, 2 luni MIRUNA: 13 ani, 9 luni
|
20.09.2011 12:11 |
|
| |
|
Emilici, ce tare ai fost!
Noi avem un bataus in clasa si ieri le-a ciupit de obraz pe fete si pe Miru si pe Alisia.Azi i-am zis educatoarei si a zis ca nu e adevarat. Hmmm,spuneau amandoua acelasi lucru si nu e adevarat. Nu prea mint ,mai ales cand le socheaza un lucru.
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 13 ani, 10 luni Robert Gabriel: 9 ani, 9 luni
|
|
|
|