· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista Gravidutzelor (538)  |
georgette

Locatie: LondraCopii Jessica Maria: 11 ani, 7 luni Eric Andrei: 8 ani, 7 luni
|
30.09.2011 10:46 |
|
| |
|
Salu' gagici
TANIA feliciari pentru samburel,sa creasca mare si sanatos
GONZO asta e doar inceputul,eu am avut arsuri groaznice,bine acum sper sa nu mai ai
IVA 
|
sus |
 |
|
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 15 ani Matei-Daniel Filip-Andrei: 11 ani, 1 luna
|
30.09.2011 10:55 |
|
| |
|
este careva mamica din cluj? am nevoie de ceva informatii.
ce stiti de clinica de boli infectioase si analizele pentru gravide( e drept ca au ceva program gratuit )?
|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 15 ani Matei-Daniel Filip-Andrei: 11 ani, 1 luna
|
30.09.2011 10:56 |
|
| |
|
mari_d? ai idee? 
|
sus |
 |
|
lord_lesy

Locatie: BuzauCopii B. A. E.: 17 ani, 10 luni Denis Costin: 11 ani, 2 luni
|
30.09.2011 11:41 |
|
| |
|
Felicitari Tania pt bebe sanatos si inimos.
Eu sunt obosita. Am asezat la birou noua colega si a sunt rupta.
Cursul s-a marti.
Pup fetele si weekend placut.
|
sus |
 |
|
adesofia

|
30.09.2011 1:52 |
|
| |
|
Am intrat si eu putin sa vad ce mai fac gravidutele ,ma bucur ca e ok la toata lumea.
Tania felicitari!

|
sus |
 |
|
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 14 ani, 11 luni Denis Ciprian: 11 ani, 4 luni
|
30.09.2011 3:15 |
|
| |
|
si poza cu burtica, ca am promis de mult:

|
sus |
 |
|
mari_d

|
30.09.2011 6:17 |
|
| |
|
Tania, da se fac gratuit analizele de prim trimestru la Clinica de Boli Infectioase....le-am facut eu acum 2 saptamani...se face toxoplasma, rubeola, citomegalovirus, testul HIV si hepatitele....se fac gratuit, insa cu conditia sa nu le mai fi facut vreodata acolo.....si ai nevoie de programare, adeverinta cu plata CAS-ului sau in cazul tau cred ca de somaj si trimitere de la medicul de familie....nr. de telefon pt. programari este 0264-594655 si ceri sa-ti de la Spital de zi unde vei obtine programarea....felicitari pentru inimioara puternica...sa dea Domnul sa fie bine pana la capat si sa-ti tii in brate comoara
Gonzo, frumoasa burtica ai......nu ne-am fi suparat nici daca ne aratai si mamica fericita
Iva 
|
sus |
 |
|
adrianaBuc

|
|
|
|