· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Comportament > cum ii invatam respectul fata de adulti?
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
subiect nou  raspunde
autor cum ii invatam respectul fata de adulti?     
scufitaroz
Locatie: bucuresti
Copii
Mushica: 13 ani, 1 luna
Mushicu: 7 ani, 11 luni

23.02.2011 9:05     citat 

da cred ca "apreciere" e mai potrivit

intre timp reusesc sa-mi deslusesc multe enigme tot citind cartea de care va ziceam.

mi se pare geniala. tipul (sau tipa ca inc anu m-am prins ce natie e foarte fericit ) pune accent pe nevoile copilului si nu pe corectarea comportamentului. foarte tare! sper sa dea roade.

pana una alta, si-a revenit copilul meu rad de fiecare data cand ma plang si eu un pic de ea, isi revine. tot timpul mi-a facut asa! cred ca ma simte rad


sus

Denunta
nelus

16.04.2011 1:56     citat 

----------
scufitaroz a scris:
Da ... dupa ce am citit si eu nenumarate carti am ajuns la concluzia ca aceste carti trebuiesc trecute printr-un filtru. Nu am gasit o carte cu care sa fiu total de acord.
Iti dau un exemplu: citeam mai acum vreo luna o carte in care toate erau bune si frumoase, eram foarte incantata de ce scria acolo pana ajung la un pasaj in care scria ca respectivul autor nu e de acord cu parintii de azi care tot mai multi isi lasa copiii sa faca ce vor ei fara a interveni prea mult si el considera oportun ca din cand in cand sa-i mai tragi cate o "palmuta" copilului(urasc cuvantul asta! nu exista palmuta, palmusoara etc ci doar palma, restul sunt diverse apelative folosite pentru ca parintele sa nu se simta prea vinovat pentru respectiva corectie)

Sper sa am mai mult succes cu cartea de acum: "Educatia prin iubire" pana acum sunt multumita de ea., dar mai vedem scot limba
----------


Prima carte era scrisa de James Dobson?

"Educatia prin iubire" este o carte f buna si la care revin de cate ori simt ca imi scapa lucrurile de sub control. Mersi ca mi-ai amintit de ea!


sus

Denunta
hellokatty

07.10.2011 3:23     citat 

Eu imi duc fetita la tot felul de cursuri interactive, si de cand fac asta am observat o schimbare majora in comportamentul ei. Interactioneaza altfel cu copii din parc si cu copii musafirilor. Pana acum , cand venea cineva in vizita si avea copil iesea cu scandal de la jucarii si alte lucruri, era foarte posesiva cu obiectele ei, nu vroia sa le imparta.

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: