· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Imunizare > a folosit cineva Aloe Vera la copii de 5 ani?
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor a folosit cineva Aloe Vera la copii de 5 ani?     
lumyelena




Locatie: timisoara
Copii
M A: 15 ani, 10 luni
A B: 13 ani, 8 luni

17.02.2012 7:26   a folosit cineva Aloe Vera la copii de 5 ani?  citat 

A folosit cineva Aloe Vera de la Life Crea la copii de 5 ani? Mai exact "Aloe Vera Gel produced from organic Aloe Vera with Aloe Vera Pulp?"

Multumesc


sus

Denunta
flish




Locatie: Villeneuve St Denis
Copii
Ben: 13 ani

19.02.2012 12:22     citat 

Uite aici un link
http://apps.who.int/medicinedocs/en/d/Js2200e/6.html

Monografia asta a fost publicata in 1999, deci acum multi ani. E posibil ca lucrurile sa mai fi evoluat intre timp cu privire la perioada de eficienta, dar ma indoiesc.
"Dosage forms

The clear mucilaginous gel. At present no commercial preparation has been proved to be stable. Because many of the active ingredients in the gel appear to deteriorate on storage, the use of fresh gel is recommended. Preparation of fresh gel: harvest leaves and wash them with water and a mild chlorine solution. Remove the outer layers of the leaf including the pericyclic cells, leaving a "fillet" of gel. Care should be taken not to tear the green rind which can contaminate the fillet with leaf exudate. The gel may be stabilized by pasteurization at 75–80°C for less than 3 minutes. Higher temperatures held for longer times may alter the chemical composition of the gel (2)."

Nu am absolut nicio idee la ce ar putea sa te ajute sa inghiti aloe vera, dar chestia e ca nu cred ca gelul sau capsule cu gel ar fi cea mai buna forma.
Eu as cumpara pudra, pentru ca in stare uscata e posibil sa se pastreze pentru mai mult timp. Aloe vera gel este 98% sau 99% apa.

Personal nu as da bani pe aloe vera gel si chiar daca as avea o toana sa vad ce si cum, niciodata nu l-as da unui copil mic.
Exact componentele care au un efect sa zicem 'observabil cu ochiul liber' pot fi oarecum periculoase sau foarte de periculoase, depinzand (bineinteles) de doza si de sensibilitate si de dieta persoanei - daca aceste componente mai exista deja in cantitate apreciabila in dieta normala si tot asa si tot asa. Nu mi se pare ca merita sa ma leg la cap si sa-i dau piticului.

Asa cum este in stare naturala este extraordinar de buna pentru arsuri si alte probleme ale pielii. Eu am mereu plante de aloe in casa si le folosesc. Mie personal imi fac foarte bine.
Dar nu le mananc.
Chestia e ca nimic din ce se gaseste in aloe nu e unic pe lume sau exotic. Si ca supliment alimentar poti gasi alte lucruri care sa contina numai compusii benefici si netoxici. De exemplu o portie de friptura cu salata combinata iti da mai mult din tot ce are gelul de aloe vera si care ar putea sa-ti faca bine pe interior.
Sala standard pentru Ben este 1 frunza mare de salata, 1/2 morcov mic ras, 1 felie de ridiche neagra rasa (cam cat morcovul) + orice altceva este disponibil in sezon. Aici gasesc de exemplu spanac tanar si ii pun si vreo 2-3 frunze de spanac. Un pic de ceapa, etc etc etc
Pe care i le dau proaspete, deci sansele sa fie vitaminele (sau orice altceva) cat de cat intregi sunt binisor mai mari decat in cazul gelului.


sus

Denunta
flish




Locatie: Villeneuve St Denis
Copii
Ben: 13 ani

19.02.2012 12:39     citat 

Asa si era sa uit. Pretul e prea mare.
M-am uitat dupa astia pe net si nu-mi inspira incredere.

Pe iherb.com gasesti toate minunatiile de aloe la niste preturi normale. Inchipuieti ca este mai ieftin sa comanzi din SUA decat de la astia. Deci sunt tzepari in ceea ce priveste pretul pe care il practica.
http://www.iherb.com/Aloe-Vera-Liquid

Si poti cauta si Now Foods Romania, gasesti site-ul lor, pe care nu-l scriu sa nu zica admin ceva, si pe site gasesti ca Now Foods se gasesc in doua locuri si anume pe un site si in sensiblu. Cred ca site-ul are pretul mai mic decat farmacia, dar trebuie sa verifici.
Iar N F chiar este o firma serioasa.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: