· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
ajutor! pete maronii pe dinti  |
Christa

|
10.06.2010 12:18 |
|
| |
|
---------- cristianka a scris: stiu ca normal periajul incepe la 18-24 luni cam cand ar avea majoritatea dintilor. ----------
Gresit, la noi se recomanda periajul inca de la primul dinte. Exista printre altele pasta de dinti nenedent cu un fel de degetar din silicon care are o mica periuta. Si pasta de dinti pentru copii nu are nimic nici daca e inghitita, producatorii iau in calcul si asta.
Care ar fi motivul (logic) pentru care sa incepi abia la 18-24 luni? In afara faptului ca abia atunci ar avea toti dintii ...
|
sus |
 |
|
|
carmenus_1981

Locatie: IsraelCopii Sara - o frumusete de fata 11 ani, 9 luni
|
10.06.2010 7:21 |
|
| |
|
eu am inceput s-o spal pe dintisori cu periuta inca de la 1 an,are acum 6 dintisori si tare-i mai place sa se spele pe dinti 
|
sus |
 |
|
cristianka

|
18.06.2010 1:21 |
|
| |
|
Christa am gasit periuta de care vorbesti, ieftin 1,5 E, si ieri l-am trimis pe sot sa-i cumpere pasta de dinti si a gasit dentinox parca - fara flor si avea si aia periuta inclusa
acum incerc sa-l conving pe sot sa-l spele pe dinti si seara ca eu seara lucrez si el rade de mine zice ca... inainte de lapte sau dupa lapte... ca dupa lapte doarme brusc i-am zis ca trebuie sa i se formeze obiceiul si mai incolo vedem noi ce facem si cu laptele
|
sus |
 |
|
000000

|
10.03.2012 12:10 |
|
| |
|
va rog ma poate ajuta cineva?? am un baietel de 1 an si 11 luni. a facut cariuta de biberon si am fost la medicul stomatolog care i-a facut "argintare" la dinti dupa care s-au maronit. mi-a zis numai la a 2-a sedinta cu nu se vor mai curata pana se vor schimba. sunt socata arata oribil dintisorii. a mai trecut cineva prin asa ceva, stiti daca se mai pot curata? va rog!!! multumesc!
|
sus |
 |
|
alessia_ionescu

|
09.07.2013 9:49 |
|
| |
|
Salutare parinti!
Sunt mama a 2 copii (un baiat – 5 ani si o fata – 7 ani) si ii duc de 2-3 ori pe ani la dentist. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Insa cred ca cel mai important este unde il duceti, pentru ca pe viitor copiii sa nu aiba traume cand aud de dentist.
Noi mergem la o clinica stomatologica unde au cabinet special pentru copii, cu sala de asteptare destinata lor, unde pot sa se joace si sa coloreze pana sunt luati pe scaun, pentru a nu le mai fi teama. Cabinetul pentru copii este frumos colorat, cu o tematica pentru copii, iar aparatura are anumite denumirii (ii ziceau la turbina aceea bondarel, pentru ca bazaie ca un bondarel). In felul asta mi-am invatat copiii sa nu le fie frica de dentist. Clinica este in Bucuresti, pe Titulescu (la iesirea din pasajul de la Victoriei), au si site. www.clinica32.ro .
Pupici la toti! Sa avem grija de dantura copiilor nostri!
|
sus |
 |
|
|
|