· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Meniuri anti-balonare la bebe de 7 luni cu probleme  |
papusa1

|
29.11.2007 10:49 |
|
| |
|
Inteleg ca nu creste in greutate, dar perimetrul cranian si lungimea (inaltimea) continua sa creasca?
|
sus |
 |
|
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
29.11.2007 11:46 |
|
| |
|
Pentru tranzitul intestinal, impotriva constipatiei (si banuiesc ca si impotriva balonarii) este foarte bun uleiul de in presat la rece sau semintele de in.Se gasesc la plafar.
rox
|
sus |
 |
|
nemora

Locatie: BucurestiCopii KAROLINA: 13 ani, 7 luni MAIA ESZTER: 11 ani, 8 luni am nascut deja!
|
30.11.2007 2:42 |
|
| |
|
delia, relaxeaza-te si fa cum vrea el. incearca o saptamana, lasa-l sa ceara el mancare, ia-te dupa el, si incearca sa fii cat de pozitiva poti, vezi ce se intampla. eu am suspectat de la inceput ca TU esti foarte stresata, da n-am vrut sa zic nimic; probabil ai fost singura si stresata de la nastere. nu-l mai forta! ei au in instinctul de supravietuire sa manance, de foame nu o sa moara, si mai bine subponderal dar multumit!
sper sa nu te jignesc!
si fetita mea doarme ziua numa cu tzatza-n gura, azi a dosrmit de la 11 pana la 13.30 cu sanul in gura, asta e, ce sa facem? 
|
sus |
 |
|
deliabeatrice

|
02.12.2007 11:09 |
|
| |
|
Ei, nu de stresul meu avea el orificiul dintre stomac si esofag in unghi obtuz si spasm pe pilor, cand i-au facut dobitocii de la Grigore Alexandrescu tranzit cu bariu la 6 saptamani... Marele profesor Ulmeanu... sa aspire copilul bariul ala in plamani, Doamne iarta-ma!, dupa aia am aflat ca nicaieri in lumea asta nu se da bariu la bebelusi...
Stresul a aparut abia dupa ce au inceput problemele, inainte nu aveam nici un motiv. In prima luna mi-a luat in greutate 1,300 kg mancand numai san si plangea maxim 5 minute pe zi, nu ne venea sa credem ce copil avem.
Dar evident ca atunci cand exista o problema medicala, atitudinea mamei este foarte importanta, iar eu n-am putut sa-mi mai pastrez optimismul in ultima luna.
Programul de masa si l-a facut singur la inceput si functiona ca un ceasornic, dar de pe la 4 luni a inceput sa nu mai ceara de mancare. De atunci a plans de foame de maxim 2-3 ori (in 3 luni!), asa ca...
In fine, lucrurile incep sa se mai schimbe in bine - cand vine vorba de copiii mici, daca nimic altceva nu merge, macar te poti baza pe trecerea timpului, care adesea rezolva multe.
|
sus |
 |
|
alinaalexutzu

|
20.03.2014 6:28 |
|
| |
|
deliabeatrice, ma confrunt cu aceeasi problema. copilul meu are 1 an si 3 luni, te rog spune-mi daca s-a rezolvat cu copilul tau si cum, sunt disperata, am fost la ff multi doctori si degeaba. multumesc,
|
sus |
 |
|
|
|