· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli > Cresa/gradinita pentru copil 18-24 luni in Popesti-Leordeni
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Cresa/gradinita pentru copil 18-24 luni in Popesti-Leordeni     
rastalmacit
Copii
S: 30 ani, 6 luni
G: 9 ani, 4 luni

03.03.2013 10:40   Cresa/gradinita pentru copil 18-24 luni in Popesti-Leordeni  citat 

Cunoasteti cresa/ gradinita in Popesti-Leordeni pentru varsta de 18/24 luni cu predare in limba franceza sau macar cu ore de limba franceza? Va multumesc pentru raspunsuri.

sus

Denunta
GoldenS

28.03.2013 2:19     citat 

Buna,

Fetita mea este la Centrul educational Diana din Popesti. Nu stiu daca primesc copii mai mici de 2 ani dar fara sa exagerez este gradinita ideala pentru copii ( si parinti).
Inainte sa gasesc aceasta gradinita, fetita mea a fost la alta gradinita particulara din Bucuresti. A fost cosmarul nostru.
Eram disperata ca nu gasesc nicio gradinita in Popesti si am fost destul de reticenta la inceput, dar acum pot sa o recomand cu mare incredere duceti-va copilul acolo si nu veti regreta.


sus

Denunta
rastalmacit
Copii
S: 30 ani, 6 luni
G: 9 ani, 4 luni

30.03.2013 1:44     citat 

Multumesc pt informatie Goldens. Pe primul loc se afla aceasta gradinita( deocamdata si singura).Pe sire ul lor apare virsta minima 2 ani. Pina la vara cind G. va avea 2ani ma voi hotari. E bine ca au si ore de franceza, deocamdata franceza e singura limba care o intelege, dar vine din spate puternic si limba romana, avem deja doua luni de cind ne am intors in tara.

sus

Denunta
andrewdan

17.09.2014 1:15   Crese in Popesti Leordeni pentru copii de le 12 luni  citat 

Buna ziua,
Ma voi muta in Popesti Leordeni peste o luna si doresc sa stiu daca sunt creste care primesc copii de la varsta de 12 luni.


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: