· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Sanatate > Bacterioterapia
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Bacterioterapia     
happyastrid
Locatie: Bucuresti
Copii
Nichita: 14 ani, 5 luni
ariadna: 9 ani, 11 luni
matei

14.10.2016 4:10   Bacterioterapia  citat 

Stiu ca in Italia exista un tratament preventiv pentru otita recidivanta la copii. UN tratament simplu, pe principiul bacterioterapiei (asa cum functioneaza cele pentru stocmac), se introduc in nas bacterii bune care sa le neutralizeze pe cele rele. Ei folosesc Rinogermina, un spray pe care il pun nas la copii o data pe zi, timp de o staptamana, la inceputul lunilor reci. Si atat. Oare la noi de ce nu se face?
Am cautat pe net, am citit interviul unei doctorite orl-iste de la Coltea care vorbea despre bacterioterapia intranazala, dar degeaba daca medicamentul nu exista in Romania..


sus

Denunta
mamadematei
Copii
Matei: 14 ani, 5 luni
Tudor: 10 ani, 9 luni

07.11.2016 3:15   Rinogermina este si la noi  citat 

Ba se face si la noi. Noua ne-a recomandat pediatrul Rinogermina si am facut deja prima parte a tratamentului: dureaza doar 7 zile. si a fost super ok. Noi am luat picaturile de la o farmacie din Vitan. e adevarat ca s-ar putea sa nu fie peste tot, caci doctorita ne-a trimis in mod special acolo, dar cred ca poti sa gasesti pe net locurile de unde poti lua. Pe cutie scrie ca importatorul este 3F Plantamed, poti suna la ei, daca nu esti din Bucuresti...

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: