· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Totul despre BONE > Centru de zi pentru copii cu nevoi speciale
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Centru de zi pentru copii cu nevoi speciale     
MiculUnivers





25.09.2018 11:41   Centru de zi pentru copii cu nevoi speciale  citat 

Avem un copil cu dizabilitati in varsta de 9 ani si cunoastem problemele lipsei de personal de insotire si ingrijire calificat pentru ingrijirea copilului pe perioada zilei. Am schimbat pana acum cateva bone si de fiecare data acestea ne-au lasat fara ajutor, atunci cand totul parea in regula. Ne-am hotarat sa rezolvam definitiv aceasta problema si sa ajutam familiile de copii cu nevoi speciale din Bucuresti, care se confrunta cu aceleasi probleme.
Am infiintat asociatia Micul Meu Univers cu scopul de a crea si a administra un centru de zi, in care copii sa poata fi impreuna, sa socializeze si sa se joace intr-un mediu placut, atata timp cat parintii au de rezolvat problemele cotidiene.
In aceeasi masura ne propunem sa acordam o importanta deosebita personalului insotitor, printr-o recompensa corecta, legala si printr-o sustinere permanenta in calificare.
Oferim posibilitati multiple de plata, atat prin abonamente lunare pentru diverse intervale orare, cat si prin serviciul calculat la ora, astfel incat in orice moment sa aveti un loc sigur pentru copilul dumneavoastra.
Va propunem sa crestem impreuna !
Va asteptam sa ne contactati pentru detalii la numarul de telefon 0745.111.643 sau pe adresa de e-mail [email protected]


sus

Denunta
MarinaRo





18.10.2018 12:53     citat 

Putem ajuta cumva? Ma refer daca exista optiunea de a face vreo donatie.

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: