· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Casnicie, familie > sfat viata dupa divort
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor sfat viata dupa divort     
fost

17.05.2018 9:29   sfat viata dupa divort  citat 

buna ziua,
As dori sa primesc sfaturi de la voi,in legătura cu viata dupa divort.
Sunt proaspăt divortat , cu doi copii mici,pâna in 10 ani. Si înainte si după am fost implicat activ in viata copiilor, in tot ce insemna cresterea si dezvoltarea unui copil . Acum dupa divort, copii si fosta practic formeaza familia, statutul nostru,al barbatilor, de fosti membri ai familiei se rezuma la partea financiară si stat cu copii din cand in cand atunci cand ei au nevoie, anexe.
Îmi iubesc copii foarte mult, dar ma gândesc ca pentru ei, pentru dezvoltarea lor armonioasa ar trebui sa ma retrag emoțional din viata lor, sa răresc comunicarea, sa las locul dezvoltarii nucleului ala de familie intre ei, fosta si eventual înlocuitorul.
Poate in prezent chiar ii sufoc cu atentia
Doamnelor, care sunteți divorțate si aveți copii, cum ar trebui sa fie implicarea fostului sot in viata copiilor, viata dvs de familie cu copii, poate aveti alte relatii, etc ?
Comunicarea cu fosta e zero, nu o vorbesc de rau în fata copiilor, cred ca si ea face la fel


sus

Denunta
DJ
Locatie: Bucuresti
Copii
Ionut-Horia: 13 ani, 4 luni
Ida Maria: 9 ani, 11 luni

17.05.2018 11:05     citat 

Nu sunt divortata si nici nu am de gand insa sunt insa copil de parinti divortati si am resimtit lipsa de implicare a tatalui in viata mea, desi sunt singurul lui copil. Relatia s-a racit atat de mult incat in ultimii aprope 20 de ani nici nu ne-am vazut, nu a venit la mine la nunta, la botezurile copiilor, pe care nici nu i-a vazut vreodata si asa mai departe.
Este alegerea dumneavoastra daca vreti sa fiti tata strict financiar si in acte sau si un parinte pe care se pot baza.


sus

Denunta
fost

17.05.2018 2:01     citat 

nu vreau sa fiu un tata strict financiar. nu asta e problema
Nu știu dacă prea multa atenție, implicare in viata lor ii va afecta. Acum suntem separați, ei au casa lor, noi obiceiuri, alta rutina, reguli.
Poate sunt un părinte sufocant; vorbesc cu ei strict de ce au făcut peste zi, ii incurajez,ii duc la activități și asta se întâmpla aproape zilnic.
Orice fiinta se dezvolta armonios, in familie, apartenență la un grup
Imi doresc sa fiu cat mai mult prezent in viata lor, dar poate asta sa ii va afecta?


sus

Denunta
DJ
Locatie: Bucuresti
Copii
Ionut-Horia: 13 ani, 4 luni
Ida Maria: 9 ani, 11 luni

18.05.2018 11:53     citat 

Daca ii va afecta nu cred ca va fi in rau, vor retine faptul ca au in continuare doi parinti. Chiar daca fosta sotie se va recasatori noul ei sot nu va fi niciodata tatal copiilor, ci tot dumneavoastra.

sus

Denunta
MarinaRo

12.11.2018 12:34     citat 

Evident ca trebuie sa fiti prezent in viata lor. Copii nu trebuie sa resimta problemele dumneavoastra cu fosta. Acestea trebuie sa le lasati deoparte, s atreceti peste egoisme si sa va dati seama ca aveti doi copii de crescut. Irelevant ca locuiti impreuna sau nu, copii trebuie sa va stie de tata, sa stie ca veti fi "acolo" orice s-ar intampla, ca sunteti omul pe care ei se pot baza. Acest lucru se va intampla daca aveti contact si sunteti implicat in ceea ce fac. Cat mai des: )

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: