· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Mame / tati > Revenirea la formele initiale
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Revenirea la formele initiale     
anylena
Locatie: Sector 3, Bucuresti

26.09.2008 7:04   Revenirea la formele initiale  citat 

Sunt o proaspata mamica si as dori sa incep tratamente pentru a-mi reintra in forma. Am tot cautat pe net diverse centre de infrumusetare si m-am oprit la Pakua din mai multe motive insa as dori sa stiu daca a fost cineva si stie cum e, daca a avut rezultate etc. Vreau mai multe detalii despre acest centru. Mersic si va pup

sus

Denunta
RadutaCarmen

27.07.2011 1:11     citat 

Uita de dietele restrictive! Slabeste RAPID si durabil! http://www.slabut.ro/ iti vine in ajutor si iti ofera cele mai EFICIENTE metode de slabit, fara sacrificii, fara riscuri pentru sanatatea dvs. O gama larga de capsule, comprimate, pastile, ceaiuri, creme anticelulitice iti REDAU SILUETA PERFECTA si FORMELE ATRAGATOARE!
http://www.slabut.ro/ [email protected]


sus

Denunta
markolino

07.05.2019 9:48     citat 

Pentru a ajunge la formele initiale e destul de greu mai ales din cauza faptului ca nu te poti concentra pe procesul de slabire deoarece atentia e indreptata aproape in totalitate pe cresterea copilului. E si o chestiune de metabolism. Unele persoane isi revin mai repede spre deosebire de alte persoane care trebuie sa faca mai mult efort. Poate interveni si o sarcina consecutiva si atunci e aproape imposibil sa slabesti!

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: