· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >3-7 ani > Sporturi recomandate copiilor?
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
subiect nou  raspunde
autor Sporturi recomandate copiilor?     
Mara21

27.07.2016 9:58     citat 

Eu nu l-am inscris pe al meu la un sport special, dar l-am trimis la o scoala de vara de la Lumea Copilariei, un centru din Mogosoaia, si face acolo vrute si nevrute. Initial era vorba despre o tabara de gatit, ceea ce si face, dar pe langa asta, are parte si de foarte mult sport, distractie si i-au anuntat ca vor avea chiar si o vizita la herghelie, asa ca baietelul meu este in culmea fericirii! Platim 600 lei/saptamana si am aranjat sa vina sa il ia si sa il aduca acasa pentru a nu mai pierde noi timpul pe drumuri.

sus

Denunta
suzana75

01.09.2016 6:54     citat 

Este buna aceasta scoala de vara, mai ales daca majoritatea timpului il petreceti la serviciu,copilul putand socializa si invata multe lucruri. Cred ca voi face si eu acelasi lucru vara viitoare. Noi ne-am inscris baiatul la o scoala de dans din Bucuresti (http://stop-and-dance.ro/cursuri-de-dans.html) in primavara si pare sa-i placa foarte mult. Am observat schimbari majore in comportament de cand merge la cursuri, este mult mai disciplinat, sociabil si responsabil. Este bine ca la aceste cursuri poate merge si dupa programul de scoala, avand activitate tot anul scolar.

sus

Denunta
irinucav
Copii
Luca
Robert

08.11.2016 6:47   Dorinta copilului primeaza  citat 

Noi am incercat o groaza de activitati pana ne-am lamurit care i se potriveste fiecaruia. Intai i-am intrebat ce ar vrea, i-am ma intrebat o data peste un timp (vorbim de varsta mica, de gradinita) si daca raspunsurile s-au "suprapus" am incercat sportul recpectiv. La varsta de 5-6 ani au mers la karae, inot, dans, fotbal si tenis. Acum suntem scolari mai mari, dar de atunci unul a ramas cu inotul si celalalt....cu dansul.

sus

Denunta
Degni

16.08.2020 12:49     citat 

Si tiene dolor durante la menstruación, entonces le recomendaría encarecidamente que intente ir a este sitio Noticias , ya que aquí es donde siempre puedo resolver problemas con la menstruación. Pruébalo y tú

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: