· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Aniversarea copiilor....unde, cu cine si cum?  |
Cora

|
14.02.2007 12:15 |
|
| |
|
Pe Alex, pina la 5 ani l-am serbat numai noi in familie sau cu 2-3 familii prietene care aveau copii. Asta acasa, caci la gradinita am dus de la 2 ani cite un tort facut de mine si pe care l-au servit dupa masa de prinz. Dupa aceea am facut petreceri cu copii din jurul casei sau citiva colegi de clasa. Din experienta insa - petreceri acasa, la club inchiriat unde am dus eu toata mincarea si bautura si la o pizzarie, categoric votez pt. ultima. Si pt. orice alt loc unde nu trebuie sa duci tu nimic si sa pregatiesti ceva. Copiii nu apreciaza ce gatesti sau in general ce-i pe masa, ii intereseaza surprizele, joaca si sa cinte la tort... si pe asta il lasa in farfurie. Costa poate mai mult, dar merita.
Pe Nick l-am serbat anul trecut si anul acesta la fel, cu niste amici, chair fara alti copii. El va avea avantajul ca e nascut in timpul scolii, si o sa pot chema copii cind va merge la gradinita sau la scoala. Dar repet, acasa sau sa muncesc eu pt. ei, nici vorba. La Mc'Donalds si tot e bine. 
|
sus |
 |
|
|
iulianaem

|
14.02.2007 10:06 |
|
| |
|
Noi ne gandeam ca ziua Sarei sa o facem la un loc de joaca, unde copiii se pot juca in voie si acolo le dau si mancare, ori o pizza ori un cotoiash de pui cu salata, mai dau si tortul si suc...si mai asigura si supravegerea !!! Acasa cred ca mi-ar fi destul de greu ..mai ales ca in perioada aia ar trebui sa nasc!!! Iar petrecerile de copii sunt un dezastru la casa omului !!
|
sus |
 |
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 17 ani, 10 luni Ilinca Gabriela: 14 ani, 11 luni
|
14.02.2007 10:37 |
|
| |
|
Anul trecut Diana a fost la ziua nepotului meu intr-un loc frumos amenajat, cu clown si distractie pe masura ,toti copii au fost pictati pe fata , mai multe nu va pot spune exact eu pt. ca eu nu am fost cu ea, eram in spital ca tocmai nascusem , dar acum pe 03 martie merg si eu la ziua nepoatei asa ca va voi spune ce si cum, daca sinteti interesate normal; pentru mai multe detalii puteti intra aici[...]
iar ca sa vedeti citeva poze de la petrecerea de anul trecut puteti intra aici
http://new.photos.yahoo.com/angela_gheo...9926798/47
anul asta voi fi eu pe baricade cu aparatul si cu siguranta vor fi mult mai multe poze
|
sus |
 |
|
kmn

|
14.02.2007 12:30 |
|
| |
|
Multumesc mult de tot fetelor.....pana atunci voi mai vedea....si se pare ca vor mai fi petreceri de puiuti pana o serbez pe Alexandra mea....asa ca voi avea experiente proaspete.....
Christa.....am inteles la ce te refereai ...si eu cred ca e tare rau sa mai faci si cadouri musafirilor ...nici nu am auzit de asa ceva pana acum......
|
sus |
 |
|
Onush

|
14.02.2007 12:36 |
|
| |
|
Pana la 2 ani ne-am sarbatorit in familie.
La 3 si 4 ani Ruxandra a avut petrecere acasa la care au fost invitati prieteni de familie cu copii, de fapt copii au fost invitati iar parintii au insotit .
Copiii au primit la plecare baloanele pe care le folosisem la decoratiuni si cate o ciocolata. Cei mai smecheruti au "imprumutat" cate o jucarioara mica din colectia ei de jucarii ... cu acordul sarbatoritei.
|
sus |
 |
|
|
Icar

Locatie: ZalauCopii Catalin: 25 ani, 10 luni Denis-Ian: 16 ani, 1 luna
|
14.02.2007 12:51 |
|
| |
|
Aniversarea lui Ian se apropie cu pasi repezi dar si in acest an o vom tine in familie! O sa ii fac un tortulet frumos in forma de ursulet (pt ca iubeste nespus acest animal) si totul va fi perfect cred eu! Daca o sa apara musafiri nepoftiti (cum s-a intamplat si de alte dati) nici o problema! Servim tort si sucuri pentru copii si cafele pentru adulti! 
|
sus |
 |
|
copi

Locatie: PitestiCopii Patrik-Mihai - este un baiat tare rasfat 16 ani, 2 luni am nascut deja!
|
14.02.2007 1:04 |
|
| |
|
Aniversarea de 2 ani am facut-o acasa cu copii, iar seara dupa ce au plecat copii au venit rudele si a fost tare frumos.
De la anul o sa-i fac ziua in locuri speciale pt petrecerile de copii.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
|
|