raluve

Copii Adrian: 16 ani, 9 luni
|
29.05.2006 10:25 |
|
| |
|
---------- ruxipops a scris:
eu zic ca mai bine le fac cand sunt mici , sunt boli benigne , si noi le-am avut ....toate vaccinurile astea si toate ferelile noastre nu sunt neaparat cea mai buna solutie
dupa fiecare boala copilul creste brusc !
asta sa stiti ca am observat-o la noi la cresa , dupa boala se dezvolta extrem de repede !
----------
ruxi , m-am mai linistit acum dupa ce am citit ce ai scris si tu,pentru ca nu vreau sa ii fac ROR-ul la un an.
|
sus |
 |
|
bebeca

|
29.05.2006 11:22 |
|
| |
|
Rebeca mi-a facut febra (38-38.5 ) 4 zile la rand la cei doi dintisori de sus care au iesit deodata. Asta pe langa maraiala, agitatie, salivatie, scaun moale, lipsa poftei de mancare.....tot tacamul. De disperare, a patra zi i-am facut si analize de sange, pentru ca nu credeam ca face febra de la dinti. Dar totul a fost OK, analizele perfecte, nu avea rosu-n gat, nici ganglioni, plamanii curati...si atunci medicul a dat verdictul: dintisorii sunt de vina
Odata cu aparitia lor a 5 a zi, s-a dus fi febra 
|
sus |
 |
|
ana_348

|
29.05.2006 10:28 |
|
| |
|
ruxi, m-ai linistit de tot
Sper sa netreaca cat mai curand febra de tot (acum o tin in frau cu nurofen), si sa revenim la somnul denoapte cel dulce...ca recunosc sunt franta de oboseala pt ca de 3 zile ma scoala noaptea din ora in ora sa ia o gura de ceai/lapte
Si acum vreau sa ma spal pe cap si mi-e fricasa n use trezeasca ca sunt singura.. hai ca incerc totusi .
|
sus |
 |
|
georgi30

|
10.06.2006 10:43 |
|
| |
|
Hai ca ne-am linistit... Se pare ca da, a fost de la dinti...I-au iesit 2 masele...odata!!!!!! Biestul copil cred si eu ca n-avea pofta de mincare si era miriita.. Ca la noi la nimeni! La 7 luni i-au iesit 5 (cinci) dinti odata!!! Asa ca acum, la 11.5 luni avem 8 dinti si 2 masele....
Deci posibil ca varsaturile sa fi fost intr-adevar de la eruptia dentara...
Sanatate puilor
|
sus |
 |
|