07.06.2004 9:09Intrebare ptr mamicile din Bucuresti
Buna dragi mamici!
Nu stiu daca aici trebuia sa postez intrebarea mea (snt insa sigura ca admin o reaseaza la locul care trebuie in caz ca nu ii e aici locu' - Multumesc anticipat draga admin ).
Deci intrebarea: merg in Ro in august, si nu stiu daca am sanse sa gasesc in Bucuresti lapt praf Guigoz sau Galia (ptr bebei cu varsta mai mare de 5 luni, ca atat vom avea in august). Exista asa ceva p-acolo? Ca mi-e cam greu sa merg cu 5 cutii de lapte in valiza, si asa avem o groaza de bagaje!! Apa Evian o fi? ca el cu asa ceva e invatat sa bea..si ma gandesc sa nu reactoneze ciudat daca ii fac biberonu cu alta apa.
Multumesc mult!
Lapte praf din asta nu am auzit , dar apa evian este - dar e F scumpa , de genul 100 000 sticla de 1,5 l . Cel mai bine ii iei laptele praf de acolo , iar apa de aici poti folosi izvorul alb de la dorna , f buna .
100.000lei???? Dumnezeule! Aici un 12 l abia fac 3.5eu! WOW!
Izvoul alb spui? ok! S-a notat! Mersic mult!
Oare e nevoie sa imi iau o cana gen Brita?..ptr apa plata.. Ca am auzit povesti de genu ca nu se imbuteliaza tocmai igienic apele (ptr mine nu-i problema - ca 26 de ani tot apa d-acolo am baut , ptr bebitz imi fac griji )
lumy24, Atat Bucovina cat si Izvorul Alb sunt cel putin declarativ "Produs microbiologic pur" . Mai mult pot sa iti zic ca Ruxandrei i-am facut atat lapte cat si ceai instant de bebei de la bun inceput fara sa fierb apa asta si nu am avut nici un fel de probleme.
Copii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 4 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 6 luni
18.11.2006 11:34
Cana Brita este f buna si va spun din 2 pct de vedere...am si eu si doi tatal meu a fost in audit la ei in vederea eliberari chestiei cu ISo dc atzi auzit..
Este f buna, eu filtrez apa de la chiuveta si nu am avut pb cu bebelina