Apropos de nume.....sa va zic o faza ce tare m-a mai enervat....ma suna soacra sa ma intrebe daca ne-am gandit la un nume pentru fetita....si eu ii spun ca da, le aveam pregatite...daca era baiat s-ar fi numit Robert Mihai sau Raoul Mihai, iar acum ca stim ca va fi fetita ne gandim sa-i spunem Briana Georgia.....la care ea imi zice ca nici sa nu ma gandesc sa-i pun Briana ca are in bloc o familie care are o catea pe care o cheama Briana si e tare urata incat toata lumea rade cand iese cu ea la plimbare....si ca ce o sa zica lumea cand vom merge la ea in vizita...o sa-i umfle pe toti rasul cand vor auzi cum o cheama pe fetita ....imi statea pe limba sa-i zic ca OK, nu vom merge in vizita la ea (sta tocmai in Onesti, asa ca oricum vizitele sunt rare ).....i-am zis la sot ca pe mine nu ma intereseaza cum o cheama pe cateaua "nustiucui", pe iapa lui "cutarica" sau pe purcica lui vecinu lu " icsulescu"...tare mai e la moda acum sa-i pui nume de om animalului de companie sau chiar celor din ograda......oricum, la cat sunt eu de incapatanata, sigur o sa-i pun Briana .....e destul ca i-am facut pe plac soacra-mii sa-i pun si nume de sfant, adica Georgia....ca deh, e Sf. Gheorghe tocmai in aprilie cand se va naste micuta
da mari, foarte tare
La David sotul nu si-a prezentat o lista...a zis ca e suficient ca-i poarta numele, prenumele imi apartine. Pana sa aflam ca e baiat i-am tot zis Patricia, el isi doreste f tare o fetita. Acum cochetez cu Stefania...dar mai e drum lung
Copii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
27.10.2011 1:30
heloo semnam si noi condica......am citit tot din urma pupici........
noi inca nu ne gandim la nume...mai este drum lung.......saptamana viitoare tre sa ma duc cu analizele la ginecolog sa vedem ce si cum....eco am programata pentru 11 saptamani.......
vsh-ul e dublu fata de valorile normale....dar nu mai tin minet cum a fost la fata
Copii Claudia -Teodora: 13 ani, 11 luni Matei-Daniel Filip-Andrei: 10 ani
27.10.2011 7:03
La noi soacra nu are comentarii , ca stie clar dupa ce le face regreta, ca nu-i las cale de intors, amu sincer o avut 4 prunci si le-o ales nume la toti acuma ii tura mea, n-am sa las taman pe soacra sa isi dea cu parerea la ceva atat de important!