AdiaG

Locatie: SibiuCopii Anya Ioana: 16 ani, 6 luni Iulia Christine: 14 ani, 7 luni
|
18.04.2007 9:28 |
|
| |
|
Lauriciu imi pare sincer rau pentru pierderea ta...as mai vrea atatea sa-ti spun, dar orice as spune ar fi de prisos.....dorinta ta de a avea inca un copil se va implini, dar nu acum......poate ca asa a fost mai bine....gaseste-ti linistea si zambetul langa familia ta numai ei te pot ajuta sa-ti revii...eu sunt alaturi de tine 
|
sus |
 |
|
prigatel

Locatie: Bucuresti (acum Barcelona)Copii Vlad-Andrei: 16 ani, 6 luni : 10 ani, 10 luni
|
18.04.2007 10:05 |
|
| |
|
Lauriciu, imi pare tare rau. Te integ perfect pt cva am trecut si eu prin asa ceva cu niste ani in urma. Credeam ca am sa mor odata cu copilul meu. O luasem razna. Vedeam numai femeile gravide....si copii.
M-am afundat rau in munca si asta era tot ce aveam. e adevarat ca am avansat mult atunci, profesional vorbind. Dar mie imi lipsea ceea ce tu ai acum si poate nici nu-ti dai seama cat este de important un copil si barbatul iubit langa tine.
Am trait pana acum cu cuvintele medicului in minte "nu cred ca vei mai duce la bun sf o alta sarcina pt ca colul va ramane dechis". chiuretajul a trebuit sa il fac in saptamana 13.
Si minunea s-a intamplat. Sunt mamica ca si tine.
Eu cred cu tarie ca Dzeu are un "plan" cu fiecare. daca nu s-a nascut acest suflet inseamna ca asa a trtebuit sa fie. Nu strica sa faci si sa vezi daca esti ok mai ales daca vreti un alt copil. Trebuie sa nu ai carente in organism sa fi, cat se poate, linistita.
Ai incredere si nu te considera vinovata. Stresul nu te ajuta in nici un fel nici pe tine, nici pe cei de langa tine.
Sunt alatrui de tine cu tot sufletul si astept sa mai dai vesti cand vei fi pregatita.
|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 16 ani, 7 luni Miruna-Ioana: 13 ani, 5 luni am nascut deja!
|
19.04.2007 2:39 |
|
| |
|
Poate o sa-mi revin,cine stie...Nu toata lumea ma intelege,ma refer la prieteni,rude...Imi spun toti ca nu-i o asa mare tragedie,ca daca imi doresc inca un copil il pot avea;ca nu e timpul pierdut.Nu-i vorba numai de asta,e vorba ca am pierdut un copil.Copilul meu,pe care aveam sa-l tin in brate peste cateva luni...Nu mi-a dat nici un semn macar,n-a vrut sa se stie ca el creste acolo...si a plecat tot in liniste.Nu o sa inteleg niciodata ce s-a intamplat,de ce n-am simtit ca sunt insarcinata.Nici macar nu stiu daca a fost baietel sau fetita.Nu stiu nimic.
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
19.04.2007 4:50 |
|
| |
|
Imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.Sunt multe lucruri si fapte pe aceasta lume pe care nu le intelegem si la care nu vom avea raspuns niciodata.Ma rog pentru tine sa iti regasesti o parte din linistea pe care o simteai inainte de tragedie,sunt alaturi de tine . 
|
sus |
 |
|