Din cand in cand, David mai vomita, in special daca se agita dupa ce papa.Se intampla o data sau de doua ori pe zi, sau pot sa treaca doua- trei zile fara sa se intample nimic. Am citit undeva ca nu e normal sa mai vomite dupa 6 luni.Am vrut sa intreb pediatra dar am uitat.Poate ma lamuriti voi...
03.01.2008 7:17Re: Pana cand e normal sa mai vomite?
---------- sanddy a scris: Din cand in cand, David mai vomita, in special daca se agita dupa ce papa.Se intampla o data sau de doua ori pe zi, sau pot sa treaca doua- trei zile fara sa se intample nimic. Am citit undeva ca nu e normal sa mai vomite dupa 6 luni.Am vrut sa intreb pediatra dar am uitat.Poate ma lamuriti voi... ----------
vomita? adica jet? sau regurgiteaza?
alex aregurgitat aproape dupa fiecare masa pana acum vreo 2 saptamani
03.01.2008 8:40Re: Pana cand e normal sa mai vomite?
[quote="sanddy"]Din cand in cand, David mai vomita, in special daca se agita dupa ce papa.Se intampla o data sau de doua ori pe zi, sau pot sa treaca doua- trei zile fara sa se intample nimic. Am citit undeva ca nu e normal sa mai vomite dupa 6 luni.Am vrut sa intreb pediatra dar am uitat.Poate ma lamuriti voi...[/quote]
Bogdan se apropie de 10 luni si se mai intampla si acuma ca dupa o masa sa mai regurgiteze.
Tu nu ia precizat cum vomita bebele tau.