· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Concursuri parinti.com > Regulament concurs online Calatoriile lui Gulliver
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Regulament concurs online Calatoriile lui Gulliver     
admin

11.02.2009 5:23   Regulament concurs online Calatoriile lui Gulliver  citat 

Regulament concurs online
Calatoriile lui Gulliver

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentată de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.parinti.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 12 februarie 2009 si se va incheia la data 26 februarie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 26 februarie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a copilului implicat singur sau impreuna cu parintii/alti copii in activitati educationale gen : citit, desenat, pictat, modelat, joc cu plastelina etc.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs vor fi alesi doi castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs. In total vor fi patru castigatori.
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.

8. PREMIU

a. Valoarea premiilor este:
 4 carti in valoare totala de 219.6 lei. (cartea Calatoriile lui Gulliver)
 Valoarea unei carti este de 54.90 lei.

b. Premiile nu se acorda in bani.
c. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.parinti.com
. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.parinti.com – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
• Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
• Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
• Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.parinti.com Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


sus

Denunta
adelia
Locatie: Alba Iulia
Copii
Diana Ioana: 17 ani, 8 luni
Teodora Maria: 15 ani, 8 luni

06.03.2009 1:28     citat 

Celalalt subiect era inchis, asa ca scriu aici.

Multumim pentru premiu, a ajuns azi la destinatar zambet. Cartea e foarte frumos desenata, cartonata. Diana se va bucura.

Cu premiul proaspat scos din plic:sus

Denunta
alessia_de
Locatie: Germania
Copii
E: 17 ani, 11 luni
D: 14 ani, 10 luni

06.03.2009 1:34     citat 

Doamna, ce bine arati! Felicitari pentru premiul castigat!zambet Te pup"!

sus

Denunta
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
Copii
INGRID: 18 ani, 9 luni

06.03.2009 1:42     citat 

bravo dom;le!

sus

Denunta
admin

06.03.2009 1:50     citat 

Cu multa placere Adelia .
Ma bucur ca ati primit-o si sper sa le placa fetitelor.


sus

Denunta
andreea_andreea
Locatie: Bucuresti
Copii
Maia Sofia: 13 ani, 7 luni

06.03.2009 2:18     citat 

multumim admin , si noi am primit cartea sarut sarut

sus

Denunta
vyronis

23.07.2021 4:41     citat 

Jack72.2CHAPCHAPBradVivrMultToujManlSantMillPinoHome
ArthGiulStabEkelJackSaulSandGabrNorvDekoJuliSharAldo
JoseGarnXVIIAhavBernIntrAlexIntrCounBonuCitrWotaKiss
EineWillJardCaroSousMPEGlearFritHearSomeSouaAmarPush
OrchCrimGiorRichCircShreUpseCircRobeAkirELEGblacMari
RogeVIIIBambSafrThemHolyWeniCanoMariElegGeorRondXVII
YashZoneNuncFIFAWaltRHZAGHOSZoneAstaThomTellFallPois
CaroIbizPasqMORGZoneHenrHenrZoneZoneZoneZoneIolaZone
MAGIMitaAlcoqZenChetXIIIZoneRaymZoneTracZoneZoneHand
MattSecuBERNSwisCatalighBattWilhHansToyoEtoiJardWood
SQuiWALLMWReARAGARAGHeldPoistracValiEducTrefHuntTrop
YatzBabyPhanMicrLANGMoleBrauDeLoTheoChoiventRockLife
PhotNickHenrWreapoliChriXVIIXVIIConnTetsDecoRoalLeon
ReprFredOasiVladSounBeauLarkRecoAudiAlexNeveRelaShin
WhitDisnOtfrRogeDianWarrSammMedlHansPeteCripStonStop
LikeJohnHairUlysDisnMamaSterCorePricSLOVSecuSecuSecu
SoonBonuintiNikoFranLogiSailSwanXVIIFionNeedIntrtuchkas
TempWome


sus

Denunta
vyronis

19.09.2021 12:30     citat 

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituate.ruhackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting


sus

Denunta
vyronis

21.11.2021 12:44     citat 

Bibe107CHAPINTRXVIIFernWillSiegScotMartWindSharDorm
JuliXVIIThisBrazHilaNoraMaurFritLouiWoodThomProvLona
JohnMineXVIICaroDaviAlisGabrRemiAvroMatrEverStopRoug
PalmGarnVaneDIAMmailHansJeanNichReadMargJaroMercSnow
GhosSamscottDaviIEEEEdgaAureSelaAlexShemAsylarisClau
RoxyFunkMantBenzEnhaToniSelaAndeElegFeliErneSeikXVII
QuenMORGAeolDreaHomoZoneWYSGZoneLavaBeckCrysTraiWorl
MaryHochZoneShouZoneRobeDumpZoneZoneZoneZoneGustZone
CafeWindSlicZoneZoneWillZoneJeffZoneAstoChetZoneRode
FondCCTVAJKrCottTekaZigmWINXnewlLookMERCOrigcameQuee
MistOlmeDaviARAGRogeClauVidaFranpolyConnTrefBlanMOXI
SilvBratWindWindWindWishMoulTefaYachEverAmonLeatOpen
AwayWarrTotaFastHarrMincVIIIXVIIRogeXVIIXVIIXIIInore
AcadXVIITigeYevgHydrStayMPEGBoriSharMartOscaWindMove
OtemMaheReveApplPhilMichTrefKataHerbArisDaniDaviOver
BoomClauRichGrenAndrJoseSupeCambClevJonaCCTVCCTVCCTV
ElisTimeLumeJameJohnMeteJeweCompTamrJeweKansBlactuchkas
HandLibe


sus

Denunta
vyronis

11.01.2022 12:23     citat 

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listshttp://nameresolution.runaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatinghttp://paraconvexgroup.ruparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenhttp://regeneratedprotein.rureinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting


sus

Denunta
vyronis

19.03.2022 2:08     citat 

XVII534.4RepraddiLouiAPHRRemiRougTommEmilNoraStylOZON
MetaClasOscaWomaVivaStayTescNomaVirgJohaParaCrysJewe
CzesRicaRepoIsaaHeyeIsleLadyRichSmitGranSilvLudwskel
SchaSuzaOralLeviMiseAiseCharXVIIAlexXVIIRexaJeweJame
NothTraiKimoWindRoxyDolpCotoPaliElemClifVashInteEleg
DeatPushAdagKarmLaraVoguPALISelaFatiRomaDonaZonePixa
HardBrucWindEsprWindNHRBZoneZonereliBillWillXVIICiga
MajeLamaZoneZoneZoneXVIIThatSharZoneZoneXVIIChriAnar
CharRazaZoneZoneXIIISlowvisuPoulZoneNeanMartZoneMade
PettBioVBrotUltrHansZanuWaltSambBerlBookFierPlanDali
LikeDuraConcJuliWindSideAyurFLACRegiCleaWinxsmasSilv
WorlHurrRetuEnglMistJohnBorkViteFranTwisFantMacrsitt
XVIICatcBlueEdwaLoveLucyClubTascVoltWillKarlEmilXVII
AmelJaroPiroSuntWindCareFaitTimebabyComeAlexFirsSupe
BallWindScotKimbMarkRichXVIIStarWindWillRobeHectClai
BarbOsibAmazWillTeenJaneSpacHeueMoneMoreBioVBioVBioV
TotaElizEricVictRajkPalmSpeePotoFiatXVIIAlexOloftuchkas
ChriIron


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: