· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
UN NOU INGERAS  |
liviavetuta

|
12.04.2006 9:06 |
|
| |
|
Nu prea imi place sa intru la "ingerasi",tot ceea ce citesc aici ma face sa ma gandesc, de fapt incep sa ma pun in locul acelei persoane ,sant o fire foarte emotiva la tot ceea ce vad si citesc .
Nu cred ca exista vreun cuvant care sa va mai aline suferinta si totusi va spun ca imi pare nespus de rau pentru ingerasul vostru si sant alaturi de voi ,ma rog pentru voi sa puteti trece peste aceasta grea incercare 
|
sus |
 |
|
|
alexi31

Locatie: BucurestiCopii Valentin: 23 ani, 6 luni Alexandra: 16 ani, 10 luni
|
13.04.2006 9:48 |
|
| |
|
Doamne, nu-mi sa cred!!!!!!!!! De ce????????? Pentru ce?
Cuvintele sunt de prisos. Sunt linga voi.
Dumnezeu sa-l aiba in grija.
|
sus |
 |
|
arond

|
13.04.2006 10:01 |
|
| |
|
.....n-am cuvinte. Am incercat sa scriu ceva, sa va incurajez, dar....scriu si sterg......cate sperante s-au spulberat...............
|
sus |
 |
|
dani29

|
13.04.2006 12:49 |
|
| |
|
Condoleante sincere! ingerasul vostru e acum alaturi de ingerasul meu!
va tin pumnii sa faceti macar voi dreptate si sa nu lasati nepedepsiti pe cei care trebuie sa plateasca!
|
sus |
 |
|
Denise

Copii Tyron.B: 21 ani, 2 luni Imara Romina Luona: 16 ani, 6 luni Amylyn: 22 ani, 4 luni
|
18.04.2006 5:38 |
|
| |
|
condoleante
tarie multa va doresc
as avea o intrebare cu cat ca nu ajuta si nimic nu va poate alina durerea dar barem sa iasa dreptatea la suprafata si vinovatii.
la un avocat specializat in asa ceva ati apelat?alte instante nu exista?
scuzatimi indrazneala dar totusi pt. voi poate ar fi bine ....de fapt ce e mai bine?
nimic nu va va bucura dar totusi ramai cu intrebarile si cruda pierdere. 
|
sus |
 |
|
|
marusca12

|
20.04.2006 10:08 |
|
| |
|
Dumnezeu sa-l ierte si sa va dea tarie.
|
sus |
 |
|
stolica

|
20.04.2006 10:44 |
|
| |
|
Infiorator!!!
Imi pare nespus de rau.
Fiti tari! Trebuie sa mergeti mai departe!
|
sus |
 |
|
Icar

Locatie: ZalauCopii Catalin: 26 ani, 11 luni Denis-Ian: 17 ani, 2 luni
|
24.04.2006 11:56 |
|
| |
|
E crud si infiorator! Nu e posibil! Cum pot asemenea oameni sa se numeasca medici cand de fapt nu sunt nici una nici alta!
Dumnezeu sa-ti de-a puterea si intelepiunea de-a ierta si-a putea merge mai departe! 
|
sus |
 |
|
valentina75

|
12.05.2006 1:27 Re: UN NOU INGERAS |
|
| |
|
---------- bamboocha a scris: Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar poate ca cineva care se va afla in situatia noastra ....
Pe 3 aprilie am ajuns cu Aditza la urgenta cu diagnosticul de hernie, ne-au spus ca e urgenta si ca trebuie operat urgent. Asta se intampla la ora 11 si l-au operat de abea la 15; patru ore nu au facut nici o investigatie sub pretextul ca trebuie sa treaca patru ore de la ultima masa(alaptare), a fost consultat de mai multi medici si a avut puse diagnostice diferite. Dupa inca o ora si jumatate au iesit din sala de operatie si ne-au spus ca a murit, nu au apucat sa il opereze-nu a trecut de anestezie; ne-au spus ca a varsat in timpul anesteziei si s-a inecat.Acum, dupa cinci zile spitalul se spala pe maini, ne spun ca e facut necroza si asta a fost cauza decesului, a fost operat prea tarziu.
Dar cele patru ore in care am stat degeaba in spital?
Cum pot da un raport fara rezultatele necropsiei care sunt la bucuresti?
De ce l-au intubat si au facut traheotomie daca a murit din cauza necrozei?
Nimic nu il mai aduce pe Aditza, ne-am bucurat de el doar o luna dar pe macelari (medici) nu ii lasam sa scape asa usor; nu ii putem lasa sa mai omoare si alti copii.
Speram sa se faca dreptate.
Ne consolam cu gandul ca ingerasul nostru ne priveste de acolo de sus si ca promisiune pe care i-am facut- aceea de a pedepsi vinovatii-va deveni o certitudine. ----------
Condoleante,D-zeu sa aiba grija de sufletelul lui si voua sa va dea puterea de a merge mai departe.
Si baietelul meu are hernie inghinala descoperita de la 2 luni dar noi nu am vrut sa il operam,bine nu a fost caz de urgenta .Acum are 10 luni si nu a mai avut probleme,as vrea si eu sa stiu unde l-ai operat ,la ce spital ca sa stiu sa ma feresc daca este cazul.Muta sanatate si sper sa va faceti dreptate. 
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|