andrada74

Copii Alexandru: 15 ani, 4 luni
|
16.03.2007 12:13 bebe 2 luni nu prea doarme |
|
| |
|
iata care e dilema noastra. nu stiu daca e normal, de aceea ne punem intrebari. bebeul nostru are doua luni si doarme ziua foarte putin. de pe la 8 dimineata pina la 10 seara, daca doarme o ora, f. rar doua (in etape mici). in rest e sanatos, a luat bine in greutate, e zglobiu, mai si plinge, nu exagerat. in schimb, noaptea doarme. nu ne facem probleme, insa am vrea sa stim daca si copii vostri fac la fel. ziua nu ma lasa sa ma odihnesc deloc.
|
sus |
 |
|
Amani

Locatie: Cluj-NapocaCopii Mihai Alexandru: 17 ani, 1 luna Andrei Mattia: 15 ani, 7 luni
|
16.03.2007 1:01 |
|
| |
|
Parca il vad pe Mihai. De mic era mereu in actiune. Ne jucam, ne plimbam, ne uitam pe carti, poze, povesteam, dansam, eu deja oboseam si el nu. Sau chiar daca era si el cu bateriile pe terminate, nu vroia sa adoarma, ca cine stie ce se intampla in timpul acela si el nu e de fata? Si cand totusi vedeam ca au trecut ore bune si el nu se simte sa mai traga un somnic, taceam si eu si il puneam jos (la noi pe pat sau la el), il mangaiam pe frunte si il tineam de manuta si incet-incet adormea si el (se vedea ca nu ar prea vrea, fiindca tot incerca sa isi tina ochii deschisi). Dar per total nu dormea mult ziua. Deloc. Insa noaptea dormea bine si suficient.
Crescand, tot asa a ramas. E activ si pana nu cade el de bunavoie, nu se lasa.
Sunt copii si copii. Important e sa fie sanatosi.
|
sus |
 |
|
andrada74

Copii Alexandru: 15 ani, 4 luni
|
16.03.2007 11:46 |
|
| |
|
avem totusi si o consecinta pozitiva a acestei vioiciuni a lui bebe: azi noapte a fost prima lui noapte in care nu s-a mai trezit sa ceara papa. a dormit de la 10 la 6.30, minune. parca totusi as vrea sa doarma mai mult si ziua.
|
sus |
 |
|