cum si cand renuntam la accesoriii(biberoane - sticlute)
alissiaotilia
Copii alissia otilia topan: 14 ani, 8 luni
18.04.2010 11:11cum si cand renuntam la accesoriii(biberoane - sticlute)
salutare fetelor! vreau sa va spun ca am reusit ,sa scapam de sticluta ,adica a reusit ,a vazut o revista cu printese si azis ca vrea si ea sa fie o printesa ,i-am zis ca mai intai trebuie sa arunce sticluta si pe urma o sa cumparam rochita de printesa si coronita ,pantofiorii deja ii are!am avut ceva problema la ora somnului de amiaza,dar cu calm le-am depasit ! seara nu are probleme desi adoarme destul de tarziu din cauza ca nu mai e sticluta nici nu pomeneste nimic de ea! dar o vad ca sufera mult desi nu zice nimic saracuta! va pupam dulce ,si uram succes celor care intampina aceasta delicata problema !
Noi am scapat repede de sticla cu biberon si fara probleme.La 1 an si 1 luna(acum are deja 3 ani si 2 luni),am plecat in romania cu masina si,ca sa nu am grija spalatului biberonului pe drum,am luat sticle de alea de suc cu capacul care se ridica si i-am dat laptic din ele ...am vazut ca a acceptat asa pe drum,ajunsi in romania nu i-am mai dat cu biberonul.Ea nu a plans,a fost ok si uite asa am scapat rapid si usor de biberon.Luasem pentru orice eventualitate si biberoanele cu noi ,in caz ca plangea....