21.05.2009 9:02de la cate luni ii pot da lui bebe sa pape?
de la cate luni ii pot da lui bebe fructe pasate ,legume,si cereale pt bebei?bebitzul meu are 2 luni si-un pik si este foarte activ ,mananca lapte praf dar nu prea ii mai place!ce sa-i dau?????
Copii Andrei Darie: 15 ani, 6 luni alaptat, purtat, rasfatat
21.05.2009 9:05
Lapte praf pana in jur de 6 luni.
Trebuie sa vezi cauza care il face sa nu ii placa, sa vorbesti cu pediatrul, poate exista o posibilitate de schimbare a laptelui praf.
Asa cum a scris si roxanamirela acestea sunt recomandarile medicilor in ceea ce priveste mancarea solida introdusa in alimentatia lui bebe. Insa, daca te hotarasti sa incepi diversificarea mai devreme, nu o fa inainte de 4 luni, chiar daca e hranit cu lapte praf. Si eu te-as sfatui sa intrebi medicul daca ar trebui sa inlocuiesti laptele.
Sanatate multa puiutilor!
e f mic la 2 luni pt diversificare,nu cred ca vreun medic ar recomanda diversificare la varsta asta,poate doar putin suc de fructe,morcov,dar in nici un caz nu trebuie inlocuita vreo masa. poatee ceva in neregula cu lapete,sa nu-i mai placa. si eu am patit cu David la fel si i-am schimbat lapticul,acum nu mai avem probleme.
Copii Venetia: 28 ani, 9 luni Federica: 15 ani, 7 luni
22.05.2009 5:16
Si parerea mea este ca copilul e prea mic pentru alte alimente. Diversificarea se incepe dupa virsta de 4 luni la indicatia medicului pediatru. Daca ti se pare ca nu ii place laptele actual vorbeste cu medicul poate ii va schimba lapticul. In orice caz inainte de a actiona de capul tau, vorbeste cu medicul copilului.