Copii Tudor Mircea: 15 ani, 11 luni Kristine Elena: 12 ani, 1 luna
08.12.2006 5:50
eu am luat panadol chiar dupa ce am nascut ca ma durea operatia de cezariana putin.. si l-am luat la sfatul medicului ginecolog.. am luat si acum cateva saptamani ca ma durea capul..oricum, bebele nu a avut nimic in ambele dati..
cu cafeaua, parerile sunt impartite.. eu beau jumi juma, amestec cafeaua cu cofeina cu aia fara cofeina..
incearca si veZi reactia lui bebe.. ca mai mult decat sa fie agitat nu are ce sa fie.. ca doar bei doar o cafea..
Copii Diana: 23 ani, 8 luni Razvan: 15 ani, 9 luni
08.12.2006 7:30
eu in primele două luni , când am zis eu ca e mai sensibil bb. am băut numai cafea decofenizată.Inafară de .. preţ( că e mai scumpă) eu nu am simţit nici o diferenţă
buna fetelor!
eu am nacut normal si ca urmare am ceva dureri ... la spital am primit algocalmin iar cand am plecat la recomandarea medicului de garda de la maternite am luat Nurofen, la care am constat ca brusc copilul a devenit prea linistit (dormea cam mult, nu prea plangea,manca si mai putin) la care ma speriasem foarte tare. nu am mai luat nici o pastila si lucrurile au revenit la normal. prefer sa indur dar sa nu afectez copilasul!!
recomand uzul pastilelor de orice fel doar la stricta nevoie si bine inteles dupa ce ati consultat atat un medic cat si prospectele acestora!
eu am baut cafea fara cofeina pe parcursul sarcinii si pe perioada alaptarii,dar as vrea sa stiu si eu de ce este mai nociva decat cea fara cofeina?
iar cat am alaptat ,am avut f mari dureri de cap din cauza epiduralei,si doctorul mi-a zis sa iau dexamol si n-a afectat cu nimic laptele
Copii ADRIANA-IOANA: 14 ani, 4 luni AURA MARIA: 11 ani, 10 luni
19.04.2010 3:47
---------- roxanamirela a scris: Romina, algocalminul NU este recomandat in alaptare.
Bihoreanca cafeau decofeinizata din cauza procesului de extractie a cofeinei e mult mai nociva.
rox ----------
Rox ce bine ar fi sa se aplice si in spital treaba asta...Am o prietena care a nascut prin cezariana,i-a venit lapticul imediat(o norocoasa) dar i-au bagat perfuzii sau chiar pastile de algocalmin la greu in primele 3 zile ca sa-i atenueze durerile cauzate de operatie.... Si pt ca stia de la mine ca nu ai voie algocalmin in timpul alaptarii avrut sa refuze dar i-s-a spus ca "nu influenteaza cu nimik laptele"....si ca poate lua linistita si acasa cate un algocamin ori de cate ori simte nevoia...