bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 18 ani, 2 luni Natalia: 16 ani
|
19.05.2006 6:40 |
|
| |
|
Elisse, sa stii ca eu am vorbit cu multe persoane care au avut epidurala si niciuna nu a avut reactiile de care ai citit tu, stiu ce ai citit, ca si eu le-am citit.
Si daca citesti ce au scris fetele pe aici, vezi ca si ele au perceput nasterea cu epidurala drept o experienta placuta, pe care sunt gata sa o repete.
Eu hotarasem sa nasc asa a doua oara, dar nu mi-a raspuns anestezista la telefon, asa ca am nascut fara.
oricum , a doua nastere e mult mai usoara, dar la prima ti-as recomanda,. daca ai posibilitateam, sa faci epidurala.
|
sus |
 |
|
andreeameme

Locatie: bucurestiCopii mihai: 16 ani, 8 luni iustin gabriel: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
19.05.2006 8:20 |
|
| |
|
Si eu am citit despre epidurala si eram la fel de speriata de efecte secundare, imi era frica ca doare etc. Sa stii insa ca nu regret nici o clipa ca am ales totusi varianta de a naste cu epidurala. Dupa 6 ore de contractii epidurala a venit ca un dar ceresc. Totul a fost ok, nu am avut probleme nici cu anestezistul, copilul a fost bine si eu la fel. Eu una daca as mai naste o data tot cu epidurala as vrea. Nastere usoara si multa sanatate.
|
sus |
 |
|