Anne-Marie

Locatie: bucurestiCopii Alexandra: 20 ani, 7 luni Adelina: 12 ani, 4 luni
|
28.05.2004 11:13 |
|
| |
|
da... si sa ma vezi cum stau toata noaptea si fluier sau il strang de nas ... tace vreo 2 minute, apoi incepe mai tare! 
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 5 luni
|
31.05.2004 2:44 |
|
| |
|
Anne, stii ca eu am fata la parintii mei intr-o zona de munte. Stau fara ea 5 zile/sapt. , imi este ff. greu, dar ma gandesc la cat de bine ii este ei acolo. Nu-i lipseste nimik, poate noi parintii...nu stiu daca ne simte ff tare lipsa, atata timp cat parintii mei ii ofera "dragoste la putere mare", mai ales ca mama a fost cu noi din prima clipa de cand ea a venit pe lume, pot spune ca a fost a doua ei mama.
Noi mergem acolo in fiecare week-end, nu este suficient dar asta e.
Eu zic sa-ti lasi copila cu soacra ta, din cate ma citi socara (Mia) stie cum este Alexa, ii cunoaste "mendrele", o va hrani si se va ocupa de ea ca si aici in Bucuresti, merita ca copila ta sa stea undeva in munte, aer curat, mai putin zgomot, mai multi copii, mai educati...etc.
Concluzia: Lasa-ti fata la munte...si voi sa aveti putintica grija de "voi", poate ii aduceti un fratior cadou .
|
sus |
 |
|
Anne-Marie

Locatie: bucurestiCopii Alexandra: 20 ani, 7 luni Adelina: 12 ani, 4 luni
|
31.05.2004 8:01 |
|
| |
|
Renata... saru'mana de sfat... si le multumesc tuturor... numa sa nu vina fratioru' ca numa inca un copil imi mai lipseste in clipa asta! 
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 5 luni
|
31.05.2004 8:08 |
|
| |
|
---------- Anne-Marie a scris: Renata... saru'mana de sfat... si le multumesc tuturor... numa sa nu vina fratioru' ca numa inca un copil imi mai lipseste in clipa asta!  ----------
Bine draga mea,
daca nu...nu sa fie. Distractie placuta!
|
sus |
 |
|