Copii SONIA: 15 ani, 10 luni ADA IOANA: 13 ani, 7 luni
13.03.2008 5:50fetele din Spania...care ma lamuriti si pe mine
Buna fetelor
Sunt stabilita in Spania-Insulele Baleare si mai nou sunt insracinata iar in 8 saptamani.Am fost pentru a fi luata in evidenta de catre un doctor ginecolog(asa cum se procedeaza in Romania) si nu mare mi-a fost mirarea sa aflu ca nu o sa am un doctor al meu si ca practic voi trece pana la sfarsitul sarcinii prin toti doctorii ginecologi ai spitalului In plus cand moasa a aflat ca prima nastere o am prin cezariana facuta la cerere pot sa spun ca s-a socat...Asa ca poate ma lamuriti cum functioneaza sistemul de dupraveghere al garavidei aici si inca ceva...daca prima nastere e cezariana normal ca a doua o doresc la fel...Este posibil sa refuze sa o faca?Multumesc de ajutor
buna si eu am nascut in mallorca in spitalul din manacor la fel am patit si eu cu medici la inceput ma vazut un medic si spoi trepta sau schimbat si la nastere a fost medicul care ma vazut prima data eu am nascut cu cezariana ptr ca fata nu se intorcea cu capul in jos dar cred ca daca vb cu medicul si ii spui cum doresti sa nasti nu cred ca este nici o problema si nasa(comadrona) sincer eu am vazut o singura data deci nu cred ca ar trebui sa te ntereseze parerea ei prea mult ca ea nu e va asista la nastere sau cea de genul nu stiu parerea mea este sa vb cu medicul
Copii Lara Maria: 17 ani, 9 luni Rebecca Andrea: 15 ani, 8 luni Patricia Luisa: 13 ani, 1 luna am nascut deja!
24.03.2008 8:47
draga mea ..sper ca te pot incuraja putin, eu nu sunt de pe insula si abia din feb in madrid ..am stat pana acum in germania 14 ani de zile unde am nascut 2 fetite..ceeea ce vrea sa-ti spun ca in germania si cred ca si aici nu se obisnuieste sa nasti cu medicul tau..eu intradevar am avut un ginecolog al meu la control dar de nascut am nascut cu cine era de garda..ptr cezariana vei afla ( ma gandesc) cu cateva zile inainte4 de termen cu cine vei naste. Asa se procedeaza aici in spital unde lucreaza sotul. MAi multe nu pot sa spun..sper sa te fi ajutat putin
pusi si sarcina usoara