Roxana_G

Copii Alexandra Maria: 18 ani, 3 luni Andrei Serban: 14 ani, 8 luni am nascut deja!
|
17.05.2004 9:07 |
|
| |
|
Spuneti-mi va rog ca mai devreme nu poate sa se intample. Alexandra are 3 luni jumatate.
Sambata m-am intalnit in parc cu mamici si lumea s-a adunat in jurul caruciorului si s-a pus fata pe un plans si nu s-a mai oprit pana acasa in brate la tati. Ieri au venit finii in vizita si fina s-a tot jucat cu ea si nu pareau probleme. La un moment dat insa am luat-o eu in brate cu fata spre exterior si atunci cand i-a vazut pe fini a inceput iar sa planga, atat de rau incat credeam ca se sufoca. Foarte greu am mai linistit-o.
Sper sa nu fie aceeasi problema, desi ma indoiesc sa apara de la varsta asta. Pana acum nu prea conta cu cine este, numai in brate sa fie tinuta.
|
sus |
 |
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 20 ani, 11 luni Hanna: 17 ani, 7 luni
|
31.05.2004 10:19 |
|
| |
|
cami, poate daca nu luati aparent asa de in serios problema si il duceti mai mult la straini, poate ii trece cu timpul...
mergeti la krabelngruppe (intalnire de mamici cu copii) sau ceva de genul unde poate sa se joace cu alti copii?
|
sus |
 |
|
cami_alex

Locatie: GermaniaCopii Alexander: 18 ani, 6 luni Verena: 16 ani, 3 luni Daniela: 12 ani, 8 luni
|
01.06.2004 9:50 |
|
| |
|
mamaluieric,
m-am gandit si eu sa merg cu el la krabelngruppe, dar am zis ca mai astept sa faca 8 luni.
Vrem sa-l facem sa se acomodeze cu lumea asa ca am iesit la sfarsitul acesta de saptamana si cel trecut la iarba verde cu prieteni.
Cea mai mare parte din timp a trebuit sa ma plimb cu el cu caruciorul pe alei ca sa nu planga.
Am fost cu el si la supemarket , a inceput sa planga, era zgomot mare, lume multa plus ca se tot anunta in difuzoare ofertele zilei.Nu a tacut nici in brate, se uita speriat in jur si urla.
Cum l-am pus in masina a devenit altul.A inceput sa tipe de bucurie, sa rada si sa bolboloseasca.
La fel a fost si cand ne-am intors de la iarba verde.In masina si-a revenit.
Noi la prieteni le tot povestim cate face deja dar ei nu am cum sa-l vada in actiune.
Rabdare avem si sunt sigura ca o sa treaca in cateva luni.
|
sus |
 |
|
DanaEma

Copii Jessica Sara: 18 ani, 3 luni Jennifer Abigail: 16 ani, 2 luni am nascut deja!
|
03.06.2004 7:34 |
|
| |
|
Fetita mea are 3 luni si jumatate, in urma cu o saptamana am fost cu ea la baby shower, si cineva a mi-a zis ca vrea sa o tina putin i-am dat-o desi am observat ca plange la persoane straine, s-a pus pe un plans de nu mai stiam ce sa-i fac, cei de acolo mi-au zis ca e bolnava ca are gaze, pana la urma am linistit-o. In seara asta la fel a venit cineva la noi si cand sa apropiat de ea a inceput sa planga, am dus-o in camera la ea si sa linistit, i-am pregatit baia si am chemat pers. straina sa vad daca o sa planga in apa. I-am dat sa ii arate jucariia ei prferata de la distanta, am vorbit cu ea tot timpul si degeaba, a plans ca a trebuit sa o scot afara mai repede sa o linistesc.
Are momente cand plange si la sotul meu sau la soacra, pe ei ii vede numai seara sta cat sta la ei si trebuie sa o iau eu ca altfel plange dar nu la fel cum plange la straini.
nu stiu ce sa fac cu ea, am dus-o peste tot la iarba verde, sa vada copii, in parc, la magazin, cu avionul, am tinut-o foarte mult intre straini, am dat-o sa o tina cand era mai mica si nu plangea, acum nu mai stiu ce sa fac daca cineva se uita la ea si ii vorbeste incepe sa planga.
Dana si Jessica Sara
http://www.babiesonline.com/babies/d/danaema/
|
sus |
 |
|