Copii Eduard Alexandru: 15 ani, 7 luni am nascut deja!
23.05.2007 1:53ham?
fetelor, eduard e innebunit sa se plimbe toata ziua tzinut de maini... shi implicit (m-a cocoshat de tot ), intrebarea care e apare e: sa folosesc sau nu hamul
tuiup, puiut, de cand merge asa ca e cam iute sa mearga tinut de maini. daca e intr-adevar mers, poti folosi hamul, dar sub 1/2 ora odata si un ham comod pt el. e bine sa incerci inainte sa cumperi. cel mai bine e sa nu il suspenzi pentru mers. o sa plece el singur!
Copii Eduard Alexandru: 15 ani, 7 luni am nascut deja!
23.05.2007 2:59
ralus, nush cat de mers e, dar are momente in care am senzatzia k merge chiar fara sa se sprijine deloc pe mine. tocmai de aia ma intrebam...shi io zic k e cam devreme, dar am zis sa intreb, sa mai aud shi io pareri.
am incercat sa improvizez, cu un prosop, shi am vaz k e ok cu el, dar sunt speriata de alte efecte pe care le-ar avea....
am incercat si eu cu tudor, dar am renuntat temporar, deoarece are tendinta sa se aplece in fata, nu sta drept. merge chiar cu capul in jos. dar daca il scoti afara, mai bine e in ham. am o cunostita care plimba fetita de manute, si fetita s-a impiedicat, mamaica a tinut-o tare de mana si i-a iesit fetitei mana din umar, ca ei sunt cruduti. sunt avantaje si dezavantaje si la ham, dar e mai sigur decat tinutul de mana. oricum nu trebuie sa meraga nuymai in ham pt. ca o sa capete obiceiu asta de a merge cu capul si cu corpul aplecate inainte.
Copii Atomicul: 16 ani, 2 luni Zuza: 12 ani, 9 luni
23.05.2007 3:18
Keane nu a mers deloc tinut de manute si nici acum nu imi da manuta nici sa-l tai. El a vrut sa faca totul singur, de la mers tinandu-se de mobila a trecut la mers singurel putin cate putin, apoi a invatat sa mearga in 4 labe. Nu l-am fortat nici ajutat deloc, a facut totul singur cand s-a simtit pregatit.
Ham am folosit dupa ce a inceput sa mearga singur ca sa-l feresc mai mult de cazaturi si eventual sa-l tin aproape ca el cam rar merge, stie doar sa alerge.
A mers bine singurel, adica dintr-o camera in alta, nu doar cativa pasi cand avea 10 luni.
eu am un ham pimit cadou, dar nici acum la aproape un an, nu imi este util
eu zic ca pana nu invata bebe sa mearga binisor nu se poate folosi deoarece se apleaca in fata si mereu cade intr-o parte, de parca ar fi avion. e caragioasa bebica mea in el. o mai puneam in casa sa mai mearga si cand se lasa pe un picior aluneca intr-o parte de era sa o dau cu capul de dulap o data. mie nu mi se pare sigur. acum de curand a invatat sa mai faca cate 2-3 pasi singurica, de la pt pana la un dulap si sunt mereu cu ochii pe ea sa nu vina cu nasucul de dulapior.