liutza, sa nu exageram totusi. ---------- liutza a scris: aici cand nasti tatal trebuie sa fie obligatoriu langa mama, ----------
Bineinteles ca nu e obligatoriu, dar in general (cred ca doar la cezariana se face exceptie) e permis sa "asiste" la nastere.
---------- liutza a scris: iar dupa nastere copilul ramane automat langa mama in rezerva si numai daca te simti extrem de epuizata ti-l duce in camera cu toti bebeii ----------
Nici asta nu e valabil la toate spitalele! Cand a nascut o prietena, undeva pe langa Frankfurt, nu a avut bebele in camera decat la alaptat. Nu toate spitalele ofera "rooming in"!
Christa imi pare rau ca te contrazic si nu exagerez cu nimic iti spun doar ce am vazut si ce ne-au prezentat in clinica nu fabulez cu nimic ca nu am de ce,ca nu rezolv nimic daca inventez de la mine iti poate confirma cineva care tocmai a nascut de la Lista Gravidoaselor si am sa va spun si eu cum a fost in cazul meu caci imi vine randul curand.
liutza, cand am zis sa nu exagerezi ma refeream strict la ce am scris mai sus: nici nu e obligatoriu ca tatal sa fie de fata la nastere (asta ar fi culmea!), si nici nu e adevarat ca PESTE TOT sta copilul cu mama in camera. Si in oraselul unde stau eu ofera rooming in la spital, dar ti-am dat mai sus si un contraexemplu.