---------- micutza_25 a scris: ---------- somnorici a scris: ---------- ericka06 a scris: ...si altei tipe cum k a aflat la 3 luni k e insarcinata...se poate asa ceva? ----------
Se poate, am vazut emisiuni pe la TV ca altele habar n-au avut ca-s gravide pana au nascut. Dar sunt convinsa ca nu-i cazul tau, doamnele alea probabil ca nu au acordat nici cea mai mica atentie corpului lor de nu si-au dat seama.
Cel mai bine medicul te va calma, vad ca nu reuseste nimeni de pe aici sa-ti scoata cuiul din cap. ----------
Cum sa nush ca.s gravide pana n.au nascut>??
Inseamna ca.... hai ca pana.n luan a 5.a sa zicem ca nu simti, dar dupa....incepe sa.ti dea suturi si alte cele...Oare cresterea burticii au pus.o pe seama ingrasatului? ----------
da...am vazut si eu emisiuni Una chiar nu a stiut pana nu a nascut, s-a dus la baie ca o durea rau burta si a nascut acolo...si nici nu era f grasa sa zici ca nu putea sa observe ca ii creste burta...Foarte ciudat...
Si clar nu e cazul erickai - sunt sigura ca n-ai motive de ingrijorare.
Ime pare rau ca in secolul 21 mai exista femei care sustin ca nu au stiut ca sunt insarcinate pana la 4-5 luni. Asta mi se pare cea mai mare prostie. Doar in filme femeile nu stiu ca sunt insarcinate si le spune altcineva.