Icar

Locatie: ZalauCopii Catalin: 26 ani, 11 luni Denis-Ian: 17 ani, 2 luni
|
23.09.2009 1:31 |
|
| |
|
Ce fetita superba... mi-a ramas sufletul la ochisorii ei, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
|
sus |
 |
|
ramonike

Locatie: Val de marneCopii Patricia - Printesa 13 ani, 8 luni
|
15.11.2009 1:56 |
|
| |
|
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata,dar,atatea sau intamplat in ultimul timp :roll: :oops: multumim pentru complimente :x
Jannine,deserturile la pahar sunt de fapt o ^^joaca^^ de diplomat ,fructe ,piscot :P :D
|
sus |
 |
|
ramonike

|
19.11.2009 12:48 |
|
| |
|
Janine,cum am spus in mesajul de sus,deserturile la pahar sunt o inventie dar sunt foarte delicioase.Am facut o compozitie de tort diplomat (reteta o sa o mentionez la sfarsit)careia i-am schimbat oarecum gustul si culoarea cu putina cafea, apoi am inceput sa ma joc.
In primul pahar am pus piscot sfaramat ,crema de ciocolata si diplomat deasupra am ras ciocolata.
In al doilea pahar,charlote de piersici cumparata din comert ,la plic,bucatele mici de kiwi,diplomat amestecat cu frisca roza pentru un aspect dragut
In al treilea pahar,piscot sfaramat,compozitie de diplomat amestecata cu o cescuta de cafea tare si deasupra frisca
Am scris in ordinea de jos in sus cum se vad in poza de la stanga la dreapta.
Reteta de diplomat:
-o jumatate de cana de zahar
-o jumatate de cana de lapte
-3 galbenusuri
-o jumatate de kg frisca
-4 pliculete de zahar vanilat
-3 albusuri spuma
-20 gr de gelatina dizolvata intr-o jumatate de cana de apa calduta
-fructul de la un compot de ananas
Se pun pe foc galbenusurile +zaharul+laptele.Se tine amestecul pana se ingroasa ,apoi se lasa sa se raceasca si se adauga gelatina.
Toata compozitia se amesteca cu frisca(alba sau roza)+albusurile batute+bucatelele de ananas.Aceasta este retete de diplomat pe care ,apoi,cum am scris mai sus i-am schimbat gustul cu cafea si o parte am facut cu frisca roza.Sper sa intelegeti ceva,daca nu,aici sunt.raspund greu,cand gasesc putin timp,dar raspund sa aveti pofta 
|
sus |
 |
|
ramonike

|
19.11.2009 10:42 |
|
| |
|
Marisim ,cupele sunt din plastic si le-am luat din Auchan,magazin care nu stiu daca este in Romania,dar sunt sigura ca gasesti si la noi.
|
sus |
 |
|