Copii Ioana: 20 ani, 8 luni Alexandru: 18 ani, 11 luni
18.10.2010 2:10instructor de schi
Copii mei doresc foarte mult sa faca schi. Iarna trecuta am fost foarte ocupat si nu am reusit sa merg decat un week-end la munte. Am incercat sa-i invat din experienta mea cum e cu schiat-ul dar nu am avut succes. Dupa cateva cazaturi au renuntat! :) Probabil ca nu sunt un bun pedagog. Anul acesta as dori sa-i duc sa faca lectii de schi cu un instructor autorizat. As opta in primul rand pentru cineva care sa le explice pe intelesul lor si apoi m-ar interesa ca pretul sa fie rezonabil.
Ce imi recomandati in acest sens?
Copii V mare: 16 ani, 7 luni V mic: 11 ani, 6 luni
18.10.2010 8:17
In general pe partii gasesti o gramada de monitori. Si sunt care au grupuri de copii. Aceia dau lectii si individual in timpul in care nu lucreaza cu grupurile. preturi rezonabile...toti au aceleasi preturi.
Eu l-am trimis pe Luca anul trecut sa faca ore de schi la Busteni cu Felicia Farcas. E un monitor cu o mare experienta. Cu un an inainte a fost intr-o tabara de schi la Predeal dar nu a invatat mare lucru. La Busteni, dupa 4 zile de curs, baiatul a coborat de cateva ori singur pe Kalinderu fara emotii.
Pe Felicia Farcas o gasesti usor daca dai o cautare pe google cu numele ei.