imi las copilul sa navigheze pe net |
nu, pentru ca nu am internet acasa |
|
0% |
[ 0 ] |
nu, mi se pare periculos |
|
0% |
[ 0 ] |
da, dar il mai verific din cand in cand |
|
75% |
[ 3 ] |
da, cred ca are talent la computere si il incurajez |
|
25% |
[ 1 ] |
da, alte motive, le voi preciza |
|
0% |
[ 0 ] |
nu stiu inca cum e mai bine |
|
0% |
[ 0 ] |
|
voturi totale : 4 |
|
adanita

Locatie: bucuresti, nascuta in ploiestiCopii Delia Stefania: 16 ani, 10 luni
|
29.04.2006 11:40 internetul si copiii. se poate si ceva bun? |
|
| |
|
pe scurt. am o nepoata de 10 ani. e inebunita dupa bbi. de o luna are net si a descoperit mari satisfactii in a se da drept mamica cu 1-2 copii de 0-1 an pe forumurile de mamici, in unul din ele provocand un destul de mare scandal. (asta pentru ca mamicile au simtit ca este ceva ciudat la mijloc, dar nu s-au prins ca-i un copil, (pentru ca nu scria ca un copil). este un copil tare inteligent si cu multa imaginatie, care tocmai ce a luat-o intr-o directie nu tocmai buna). eu doar ce am descoperit.
ce ma intreb acum este daca nu cumva exista ceva forumuri sau forme de distractie pe net (exemplu jocuri, dar nu din cele cronofage, din cele educative, constructive, care pun mintea la contributie) care sa poata concura cu satisfactia fantastica pe care o poate da unui copil un astfel de joc pericolos si sansa de a fi tratat ca de la egal la egal de un adult.
|
sus |
 |
|
adanita

|
29.04.2006 9:23 |
|
| |
|
dar nu se prea se inghesuie lumea pe aici.
imi vine greu sa cred ca subiectul nu este interesant.
sa fie oare faptul ca sunt mai putine mamici pe sectiunile cu copiluti mari?
intre timp am descoperit ceva site-uri pentru copii, dar nepotica nu e multumita , ar dori un forum. stiti despre asa ceva?
|
sus |
 |
|
adanita

|
04.05.2006 2:28 |
|
| |
|
din pacate nu este nimic acolo. nici macar posibilitatea de a crea subiecte. doar niste copii care se intreaba daca mai este cineva acolo. si nu prea e
oricum, multumesc, nu stiam de link-urile astea.
|
sus |
 |
|
kami72

Copii karim: 17 ani, 7 luni
|
04.05.2006 3:38 |
|
| |
|
http://www.magicland.ro/directory/
De la pagina aceasta poate sa viziteze si alte siteuri , concursuri de matematica online,jocuri ,cultura generala,unele au si forum!
|
sus |
 |
|