risa

|
21.02.2006 9:41 |
|
| |
|
stiu ca e prietenos.intrebarea era daca e super profesionist.pentru ca dr cu care am nascut mi a zis ca am o rana pe col in vara,iar in toamna dr cringu mi a spus sa stau linistita ca nu am.
de cotizat am cotizat direct la medsana,cat au ei tarifele.
|
sus |
 |
|
nicole-x

|
26.02.2006 1:12 |
|
| |
|
risa daca iti place de el ca medic, cred ca ai putea sta linistita si sa mergi pe mana lui, nu am auzit nici prea multe de el, dar oricum nimic de rau.
Am fost si eu odata la o consultatie la dansul si nu mi-a placut faptul ca nu este comunicativ, doar mi-a spus sa fac la Medsana o lista de n analize, care pe mine m-ar fi secat de bani, iar pe el l-ar fi umplut de "comisioane" sau cum sa le zic. Plus ca mai nou te cheama si la Clinica Ama Center unde e ceva sef pe acolo, tocmai ca sa te mai usuce un pic de bani. Norocul lui ca medic este ca lucreaza in echipa cu dr. Ancar Benedict si asa a reusit sa se lanseze si ca profeseaza la unele dintre cele mai scumpe clinici din Bucuresti ( Ama Center si Medsana) insa spitalul Pantelimon este oribil.
cam asta ar fi parerea mea despre el...si inca ceva, e genul de om care nu face din tantar armasar. Adica daca tu ai o problema, ptr. el nu e nimic, totul e ok. Nu stiu daca e de rau sau de bine, totul e sa ai incredere in el....depinde de ce simti tu.
|
sus |
 |
|