sunt cam dezamagita...am facut testul acum jum ora si nu mi- a iesit decat o liniuta.oare nu sunt...sau este mai bine sa l faci dimineata....ce parere aveti?????????????
Bya cand ai avut ultima menstruatie?
Uite cum a fost la mine..... pe 13 august am avut menstruatia si pe 6 septembrie mia venit iar dar foarte putin 2 zile si sa oprit am facut un test care a iesit negativ eram tare dezamagita dar nu imi explicam de ce mi se oprise ciclul pt ca eu de obicei aveam 5 zile abundente... dupa 3-4 zile cand am repetat testul surprizaaaaaaaaaaa POZITIV nu imi venea sa cred.....Deci cand ai avut ultima menstrautie tu?Poate e prea devreme ca sa iasa testul.
Byannca, mai ne dai si noua o veste ? eu sunt curioasa ce faci. Azi am facut si eu si parca se vede putin ,putin,putin o liniuta subtirica...offfffff....oare trebuia sa mai astept 3 zile? Pe 30 trebuie sa vina!
NICOLE, mie mi-a venit ultima data pe 28 februarie.....maine este a treia zi de intarziere si nu sunt semne ca mi-ar veni CM.
mai astept...daca nu-mi vine nici in a 5 a zi repet testul.nu stiu ce sa zic?tu ce parere ai?mersi pt raspuns. si iti doresc o nastere usoara.....ce-o sa ai fetita sau baietel???????
---------- byannca a scris: NICOLE, mie mi-a venit ultima data pe 28 februarie.....maine este a treia zi de intarziere si nu sunt semne ca mi-ar veni CM.
mai astept...daca nu-mi vine nici in a 5 a zi repet testul.nu stiu ce sa zic?tu ce parere ai?mersi pt raspuns. si iti doresc o nastere usoara.....ce-o sa ai fetita sau baietel??????? ----------
Ce sa va zic la 13 si la 15 sapt mia iesit baiat medicul era 200% sigur ca e baiat mia dat si o poza cu putza lui dar la 24 sapt medicul a ramas mut de uimire si mia zis " si-a schimbat sexul nu mai are putza are labii" deci acum cred ca e fetita voi fi sigura cand nasc dar..... cred ca e fetitza .