Copii Analia: 15 ani, 9 luni Natalia: 13 ani, 9 luni am nascut deja!
13.06.2008 3:02magazin de jucarii in iasi
as dori sa srtiu daca ati intalnit prin iasi un magazin cu jucarii interesate pentru copii. Sunt satula de jucariile chinezesti de proasta calitate, cele care se vand prin talcioc, magazinase.
Am tot vazut jucarii fainute in magazinele on-line pentru copii. Aceleasi jucarii sunt si in magazinele din Iasi ?
De ce nu incerci cu magazinele online? Eu cumpar mereu si sunt multumita de ce ofara ei. In plus, au si produse care nu le vei gasi niciodata in magazine fizice. Daca vrei, pot sa-ti recomand unele magazine online.
mariadradu, vad ca faci reclame la online shopuri! In momentul in care functioneaza posta romana, si duce pachetele la sigur, atuncia o sa functioneze si onlinshopurile romanesti, intradevar este o treaba faina: produse cu mult mai ieftine ca in magazine, uneori la jumate de pret, in plus nu pirzi timpul alergind prin magazine. Eu cumpar online, dar nu mi so intimplat sa am probleme ca nu ajunge, nu ajunge la timp( scrie in cite zile ti-l trimite, si se tin de aceasta), sau capat pachetul rupt.
Nu are de ce sa coste mai multi chiar si cu transportul, in comparatie cu pretul din magazin. Sa ne gindim la cit se economiseste tinind un onlineshop: vinzatoarea, amenajarea si intretinerea( rafturi, vitrina), curentul, spatiu cu mult mai mare ptr a expune marfurile, si cite si mai cite. Deci la acelas pret ca in magazin nu este ok. Eu locuiesc in germania de aceea nu pot sa-ti spun onlineshopuri care iau comanda ptr romania.
marea majoritate a magazinelor on-line au sediul in buc. transportul pt buc de regula e asigurat chiar de ei. dar pentru provincie stiu ca ai posibilitate sa alegi: posta sau firma de curierat. dar stiu ca suporti plata transportului.