am un nepotel de 4 luni si jumatate. a fost diagnosticat cu ata la limba. va rog daca cunoasteti un medic bun la o clinica particulara din bucuresti pentru a confirma diagnosticul si pentru a efectua operatia spuneti-mi si mie. va multumesc!
Nu sunt din Bucuresti si nu-ti pot recomanda un medic dar iti pot spune cu siguranta ca si tu poti sa observi ata la limbuta si nu trebuie sa-l vada cine stie ce medic.Nu trebuie sa va impacientati poti merge la un spital de copii sau la o clinica particulara cum ai spus si problema va fi rezolvata in 2 minute (asta in cazul in care nu mai pierzi timp cu statul la rand).Iti spun asta din propie experienta ca si baietelul meu a avut aceeasi problema.Numai ca la noi a fost depistata mai devreme -pe la 2 luni dar diferenta nefiind asa mare...nu cred ca e nici o problema.Am vorbit cu un medic cunoscut de la spitalul de copii din Iasi de unde suntem, m-a chemat la 8 dimineata si sincer iti spun ca nici 2 minute nu a durat sa-i taie ata de la limbuta.Si uitasem sa-ti spun ca de fapt e doar o piscatura cu foarfeca speciala.Asa ca grabiti-va: cu cat mai repede cu atat mai bine.
multumesc oanam.
am gasit un orl-ist sa faca interventia asta, dar vroiam unul cunoscut si bun. din pacate, nu mi-a fost nimeni recomandat asa ca merg pe ce-am gasit. si nu am gasit nici neonatolog la clinici particulare dispuse sa faca interventia.