eu am facut cerclaj la 24saptamani, bebe e cu capul in jos, colul era scurt si moale si orificiul extern deschis, plus ca aveam contractii pt care a trebuit sa ma internez si sa fac tratatament injectabibil. acum stau acasica, cuminte in pat. sunt in continuare f ingrijorata, desi dr mea zice ca pot sa fac tot ce faceam inainte, ca cerclajul imi da mai mare libertate de miscare... nu stiu ce sa fac, deocamdata am con medical asa ca voi fi f cumintica. ma gandesc sa incep sa fac cate un pic de miscare, sa ies cate un pic, dar inca nu sunt sigura ca e bine.
dr de spital, asa ocupati cum sunt, cred ca sunt cei mai indicati. eu am o dr care are numai cab particular si are contract cu spitalul pt nasteri. este super ok, vb cu tine, iti explica, are timp si nici nu astepti mult la ea, dar cand m-am internat a fost cam greu.
dc nu ai un dr din spital te ia in grija cine e de garda si pe urma te paseaza urmatorului, te simti a nimanui. cei de acolo o cunosteau pe dr si se purtau ok, dar tot nu e ca si cand ai avea dr tau acolo. e adevarat, ca nici fetele care aveau dr din spital nu erau bagate in seama, pt ca sunt f ocupati si poate treceau 2 minute pe zi, asa in fuga, dar nu se baga altcineva peste ele.
eu daca o sa mai fac un alt bebe imi voi alege un dr care lucreaza in spital.
|