nu m-as fi gindit la asa ceva nici in 1000 de ani ... pe de alta parte aproape ca-mi vine sa zic "bine le-a facut!" ... ete, unu' de 65 de ani vrea fata de 19 ...
naivitate si prostie pt. americanii pacaliti... asta clar... ... o sa ajunga astia sa se fereasca de romani mai rau ca de Necuratul... ... numai cind au auzit ca voi folosi card-ul in RO, mi-au facut cont separat urmarit strict pe perioada cit am fost plecata din US. ... iar daca le spui care-i capitala - Bucuresti nu stiu decit sa faca ochii mari si sa-ti spuna: "pai acolo-i plin de hoti !"
---------- Cora a scris: o sa ajunga astia sa se fereasca de romani mai rau ca de Necuratul... ... ----------
Cora, o fac acum deja ... am intrat odata in forul de discutii la tema 'security' al ebay-ului german, si m-am ingrozit ce discutii aveau loc acolo despre romanasii nostri care au inselat in stil mare lumea la ebay, in special cu plati prin western union.
Eu pe de-o parte zic ca-i prostie din partea amerlocului ... da' s-o fi luat si el dupa alti confrati ... e o moda la boshorogii vestici sa-si aduca puicutze tinere din Est ...
si la o adica, ce-i la el 2000$? ... o sa-si recupereze cu virf si indesat si o sa aiba ce povesti pretenilor simbata dimineata la IHOP ...
nu-i de mirare ca au ajuns americanii sa ne trateze la vize aproape la fel ca pe turbanatzi...
Pe de alta parte, ma cam doare sufletul cind vad de ce mirlanii sunt capabili viitorii intelectuali ai RO ... student la Facultatea de Mecanica ... phuffff ...
si sa mai aud pe vreunu' ca zice ca, tiganii ne strica imaginea in lume ...
Ma mai doare si faptul ca citind comentariile la articolul din Evz, au fost foarte multi care au aplaudat fapta mirlanilor ... halal situatie cu care sa te poti mindri ... i-ai tras tzeapa unui american ... bleahhh ...