ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 18 ani, 6 luni
|
20.09.2006 12:39 |
|
| |
|
Nu stiu cat e de indicata sau nu....E de dorit sa fie medicul tau de fata cand nasti....Altfel te chinui si nu te baga nimeni in seama....Nasa mea a nascut ambii copii prin nastere provocat....pentru ca, de fiecare data, ii pleca medicul in concediu si, sjunsese la termen....Mai multe nu ma pricep sa iti spun...
Copiii sunt sanatosi, frumosi, nu au avut nici macar o problema in urma provocarii nasterii. 
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

Locatie: Bucuresti, sector 2Copii Andreea-Maria: 17 ani, 3 luni Daniel-Gabriel: 14 ani, 2 luni Catalin-Mihai: 14 ani, 2 luni
|
20.09.2006 12:45 |
|
| |
|
Si eu tot de nastere provocata am avut parte si a fost ok.
Daca vrei sa citesti povestea nasterii fetitei mele, du-te la jurnalul meu...Tu decizi, insa cum au spus si fetele, e bine sa nasti cu dr. pe care il cunosti si care te cunoaste si care ti-a supravegheat sarcina.
|
sus |
 |
|
simo_stu

Locatie: BUCURESTICopii SARA MARIA: 16 ani, 7 luni MARA CRISTIANA: 14 ani, 11 luni
|
20.09.2006 2:10 |
|
| |
|
adelapatricia
si eu am nascut la 37 saptamani tot asa nastere provocata si a fost ok. copilul a fost mare 3.500 kg asa ca nu e o problema....Nastere usoara!
|
sus |
 |
|
adelapatricia

|
20.09.2006 3:32 |
|
| |
|
fetelor multumesc pt raspunsuri. astept in continuare parerile voastre, mai ales ale celor care au nascut baietei.... , despre care am inteles ca se nasc mai greu? 
|
sus |
 |
|
leantza

|
20.09.2006 4:06 |
|
| |
|
Nu stiu daca este asta o regula cum ca baieteii ies mai tarziu. Pe Andrei l-am nascut la 39 saptamani dar nici nu cred ca mai inatrzia mult pentru ca repet piedusem deja dopul. Am o prietena care a nascut o fetita la 41 de saptamani. Eu zic ca nu e regula. Parerea mea 
|
sus |
 |
|
raloo

Locatie: ConstantaCopii Vladut: 15 ani, 11 luni Julia: 12 ani, 8 luni
|
20.09.2006 6:01 |
|
| |
|
eu am nascut provocat, intram in saptamana 40 si doctorul pleca din tara...
bb a fost ok, dar nasterea a fost foarte grea, travaliu de 8 ore, in care am avut contractii de 30 sec tot la doua minute
primele 4 ore au fost suportabile, urmatoarele 4 groaznice, iar cand trebuia sa imping eram complet epuizata
a doua oara nu mai fac asa ceva...
asta a fost experienta mea, nu stiu daca e o regula ca e mai greu travaliul, nu vreau sa te sperii
pana la urma e doar o zi, trece...
mult succes 
|
sus |
 |
|