dandria

Locatie: USACopii David: 19 ani, 6 luni Marcus: 14 ani, 11 luni Milo: 11 ani, 4 luni
|
18.03.2004 10:00 |
|
| |
|
Nu ai specificat varsta copilului. Singura chestie de care banuiesc ca te temi este sa nu ia si el / ea Daca are sub 6 luni si e alaptat exclusiv, nu prea sunt sanse sa se intample asta. Am avut si eu o raceala de abia vorbeam, cand era David mic, el n-a luat-o. Inca primeste anticorpi din laptele tau, care nu-si va modifica compozitia. Ar mai fi pericolul medicamentelor, dar banuiesc ca nu iei nimic fara sa intrebi medicul, nu?
|
sus |
 |
|
roxanica-mamica

|
18.03.2004 11:34 |
|
| |
|
nu modifica gustul ( nu ca as fi gustat ) . si eu am fost racita , dar a trebuit sa ma tratez babeste - vit C , ceaiuri , lamaie .
|
sus |
 |
|
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 18 ani, 9 luni
|
19.03.2004 8:31 |
|
| |
|
acum eu te bag in ceata, dar mie mi s-a spus ca dac fac febra sa nu-i dau sa suga, si nici daca iau medicamente...totul se duce in lapte! daca esti doar racita poti sa-i dai si trateaza babeste...si, cat esti in preajma lui, acopera-te la gura cu ceva(tifon, prosopel) sa nu ia si bebelache.
|
sus |
 |
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 20 ani, 11 luni Hanna: 17 ani, 6 luni
|
19.03.2004 12:15 |
|
| |
|
socoteste si tu, kira: ai luat un paracetamol. cel putin jumatate s-a absorbit in sangele tau. restul s-o fi dus in lapte. si? chiar din prima zi, bebelusul poate primi paracetamol. ca a primit cand nu era chiar el bolnav, asta e, dar foarte rau nu are cum sa-i faca, stai linistita. vitamina C nici nu intra in discutie, dar poate mai bine mananca 2 lamai ca s-ar putea sa fie mai naturale.
gustul laptelui probabil ca nu se schimba, sau oricum, nu mai mult decat in general. dar pt. ca esti racita, s-a putea sa ai mai putin lapte, deci bebe sa vrea sa suga mai des.
miere si lamaia sunt f. bune pt. gat.
insanatosire si lapte mult!
|
sus |
 |
|